Nezaboravni deo intervjua Vuka Draškovića iz 1993, dok ga radnici na pauzi ometaju brusilicom u najvažnijim rečenicama (VIDEO)

Čuo se zvuk brusilice koja je pravila veliku buku, tako gospodin Drašković nije mogao da odgovara na postavljena pitanja

  • 11

U jednom intervjuu iz 1993. godine, kada je u žiži javnosti bio Vuk Drašković, koji je to vreme žario i palio srpskom političkom scenom, dogodila se jedna neobična i donekle komična situacija.

Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema: Vuk Drašković o prihvatanju stvarnosti (FOTO)

Naime, on je sa novinarkom sedeo na klupi u parku i pokušao je da obavi intervju, ali ih je ometala buka koja je dolazila sa obližnje zgrade.

Čuo se zvuk brusilice koja je pravila veliku buku, tako gospodin Drašković nije mogao da odgovara na postavljena pitanja. Činilo se da brusilica počinje da radi kad god bi lider opozicije u tom vreme želeo da izusti nešto važno, "revolucionarno".

Iznerviran postupkom radnika, Drašković je u sledećem trenutku podviknuo na njih da prestanu da ga ometaju.

- Stavrno možete da prekinete dok sad završim. To namerno radite. Tri puta sam vas molio, četvrti put ću narediti - rekao je Drašković.

Kada se kamera kojom je sniman intervju fokusirala na zgradu gde su se obavljali radovi, mogli smo da vidimo nezainteresovane radnike, koji sede, ignorišući apele lidera SPO-a koji je intervju u prirodi dao u trenucima kada se borio za skidanje Slobodana Miloševića sa vlasti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA