Šta bi bilo da je naoružani muž ušao u obdanište? Koordinatorka Sigurne kuće otvorila 3 ključna pitanja o zločinu na Novom Beogradu

- Reč je o strašnom događaju koji je mogao da se završi fatalnim ishodom - rekla je Vesna Stanojević

  • 34

Povodom vatrenog okršaja supružnika Tamare R. (37) i Duška R. (37), koji se jutros oko 8.20 sati dogodio nasred Ulice Jurija Gagarina na Novom Beogradu, kada je on pokušao ubistvo i samoubistvo, oglasila se i koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević.

Ovo su Tamara i Duško čija se bračna svađa pretvorila u krvavi pir na Novom Beogradu: Čuli su se pucnji i samo jedna reč (FOTO) (VIDEO)

Njeno prvo pitanje osvrćući se na svađu iz automobila koja je eskalirala pucnjem u njen stomak, a potom i u njegovu glavu bilo je: "Šta će paru koji je krenuo na posao pištolj u kolima?".

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Duško i Tamara bili su skladan par, a onda su dva hica krvlju obojila novobeogradski asfalt (VIDEO)

- Reč je o strašnom događaju koji je mogao da se završi fatalnim ishodom. Pa ko još nosi pištolj sa sobom na posao? Da li je ona znala da je on naoružan? U kakvom su odnosu bili? Ne verujem da su imali idiličan brak kako se spekuliše u javnosti. Taj muškarac je po meni kukavica, kompleksaš, i ima problem sa niskim samopouzdanjem. To što je u posedu imao oružje je manifestacija moći i garancija muškosti - objašnjava koordinatorka Sigurne kuće.

Stanojevićka dodaje da je uverena da je Tamara R. ko zna koliko puta i na koji način trpela nasilje.

Ona naglašava da je u toku 2017. godine 30 žena ubijeno, kao i dva deteta.

Foto: Facebook

- Zakon je uredio sve što je trebalo, svima su nam usta puna pohvala na račun zakona. Ipak, potrebni su nam efikasniji sudovi - uverena je ona, dok se pita da li zaista imamo mehanizme da sprečimo ovaj jezivi trend.

Da podsetimo, bračni par je njenim službenim vozilom krenuo na posao u trenutku kada je izbila svađa. On je zaustavio vozilo i ispalio nekoliko metaka.

Tamara, koja radi kao direktorka Predškolske ustanove u Dobanovcima, sa prostralnom ranom na stpomaku je prevezena u KBC "Bežanijska kosa", dok je on sa teškim povredama glave prebačen u Urgentni centar.

Postavlja se i pitanje - šta bi bilo da je Duško sa pištoljem ušao u obdanište? Da li bi došlo do tragedije još većih razmera?!

Obavešteni tvrde da su imali skladan i harmoničan brak, iz koga imaju osmogodišnju ćerku Isidoru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. decembar 2017 | 22:40

    Mislim da je najbolje da se devojke vise uopste neudaju. Naci pametu zdravu osobu za zajednicki zivot, bez da mu je vencani list ujedno vlasnicki list je u nasoj zemlji vrlo tesko posebno u seoskim sredinama. Zato zivite svoj zivot imate samo jedan i nedozvolite da zavisite od ikoga bolje sam nego u losem drustvu

  • S

    18. decembar 2017 | 23:07

    Pitanje za javnost sta su,, sigurne kuce,, doprinele cak nam se cini da od njihovog nastanka sve vise porodicnog nasilja. Zasto?

  • Пацифиста

    18. decembar 2017 | 22:00

    Што координаторка Сигурне куће јавно не постави питање, зашто онај балетан а муж глумице Мирјане Лазаревић није на робији? Претукао је супругу па са терасе пуцао из аутоматске пушке. Ни један једини дан није робијао. Каква је то порука народу ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA