Majka dečaka iz Vranja tvrdi: Vlasnik igraonice mi je brutalno pretukao sina

Kako kaže majka povređenog dečaka, vlasnik igraonice je glavu njenog deteta više puta udario o zid

  • 15

- Vlasnik igraonice u Gornjoj Čaršiji u Vranju V.D. (40) brutalno je pretukao mog sina M.Đ. (12) bez ikakvog razloga! Zgrabio ga je za glavu i četiri-pet puta ga udario o zid. Sve je snimila kamera video-nadzora. Moje dete je završilo u bolnici, a vlasnik je zatvorio igraonicu odmah posle napada - tvrdi Tijana Grujić, majka povređenog dečaka.

Ovih 6 gradova u Srbiji uskoro dobijaju više od 20.000 jeftinih stanova!

Ona kaže da se napad dogodio u sredu oko 19 sati.

- Moj sin je bio u igraonici sa dva bliska druga. Igrali su video-igrice. U jednom trenutku su se posvađali, ali tu nije bilo ništa neuobičajeno. Deca su takva, posvađaju se, potuku, ali se brzo pomire i reše. U toj svađi igraonici nije pričinjena nikakva šteta - ispričala je za Informer majka dečaka.

Prema njenim tvrdnjama, na snimcima koje su zabeležile sigurnosne kamere jasno se vidi kako vlasnik igraonice prilazi dečacima i njenog sina hvata za glavu.

Kako kaže majka povređenog dečaka, vlasnik igraonice je glavu njenog deteta više puta udario o zid.

Dete je jedva došlo kući, teturajući se, a ona ga je odvela u bolnicu gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć i dečak je zadržan na odeljenju hirurgije.

- Imamo sve izveštaje neurologa, psihologa... Dete je čitavu noć primalo infuziju i trenutno je na odeljenju hirurgije, sa vidljivim povredama na glavi - ispričala je majka dečaka za Informer.

Prema njenim rečima, vlasnik igraonice je nakon napada zatvorio igraonicu i nestao.

Za Informer je u vranjskoj bolnici potvrđeno da je dečak M.Đ. sa povredama glave primljen kod njih u sredu uveče.

Sa druge strane, vlasnik igraonice tvrdi da nije pipnuo dete, a ponajmanje ga udario, i da majka priča gluposti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    29. decembar 2017 | 09:23

    E ali ovo kad keve kazu bez ikakvog razloga odmah znam da ima itekako dobar razlog! Znam kad sam ja bio mali, moja keva je bila jedna od tih sa ispranim mozgom i verovala sve sto joj brat i ja kazemo, umesto da se zapita malo, iskoristi zdrav razum... sa caletom je bila druga prica

  • Krsta.

    29. decembar 2017 | 10:10

    Čitam ove komentare i skoro svi odobravaju na neki način da je vlasnik dobro postupio? Ja bih vas pustio da v neko udara glavu o zid pa da vidite kako to izgleda. Pa odraslom čoveku može da dođe do teških kolika čija a kamoli dečicu od 12 godina ....treba ga oštro kazniti ..mogao je i da ga izbaci ili bilo šta ali ne ovako fizički prebije

  • Vlaja

    29. decembar 2017 | 09:04

    Tuziti i odrati ga za odstetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA