DETALJI INCIDENTA U NOVOM SADU: Oglasio se princ Karađorđević povodom nezgode sa vatrometom

Ono što je dobra vest je da je Noks stabilno, da se oseća bolje i da je pod nadzorom osoblja Kliničkog centra Vojvodine

  • 2

Princ Đorđe Karađorđević sa žaljenjem saopštava da je usled tehničkog kvara na aparaturi, povređen njegov kolega Majk Noks tokom ispaljivanja novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu.

Strani državljanin zadobio teške opekotine od vatrometa princa Đorđa u Novom Sadu

Ono što je dobra vest je da je Noks stabilno, da se oseća bolje i da je pod nadzorom osoblja Kliničkog centra Vojvodine.

- Kako bi otklonili svaku moguću neprijatnost i delovali preventivno, pre same realiazacije vatrometa nadležne stručne službe proverile su instalacije i utvrdile da su ispunjene sve sigurnosne i bezbednosne mere koje prethode predstavi. Još jednom naglašavam da mi je veoma žao zbog tehničkog kvara i moram da naglasim da smo sve učinili kako bismo obezbedili i posetioce i nas same da ne dođe do bilo kakve nezgode, ali se nesrećni slučaj ipak desio - izjavio je Karađorđević.

Na svu sreću, kako dodaje, vatrogasna brigada bila je prisutna na licu mesta i zahvaljujući njihovoj profesionalnoj i brzoj reakciji, Noks je adekvatno zbrinut i pružena mu je hitna lekarska pomoć na vreme, što je doprinelo tome da njegove ozlede budu ublažene.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI_SPIJUN

    1. januar 2018 | 16:43

    Vartomet treba da se ispucava van grada...moze na reci naprimer al tonje daleko zar ne?

  • Zoica

    2. januar 2018 | 02:29

    Srecom, sve je proslo bez vecih posledica. Tako to ide, veselje, radost, vatra, opasnosti... ruku pod ruku. Inace, pric Djordje je likom pravi Karadjordjevic! Srbija monarhija, dace dragi Bog!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA