Ako nemate jednu stavku u ličnoj karti, moraćete da je menjate: Više od 3 miliona Srba je nema, proverite da li ste među njima

Građani kojima bude menjana ulica ili dobiju novi naziv, biće određen dovoljno razuman rok da promenu urade i u svojim dokumentima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika jug
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • jug

    05. januar 2018 | 14:07

    Još nisu ni katasrti objedinjeni kao što je planirano.Katastar je jedno,a "zemljišne knjige" drugo,a poreski sistem treće.Jedni sa drugima i trecima ne saradjuju,i svako je firma za sebe.Primer Opština Surčin.Placam porez na nekretninu,nije uvedena u katastru, još od 1986.godine,i kažu mi : "Donesite kopiju plana,i ako je nema,ne morate plaćati porez".Donesem,da nema ucrtane kuće,i ne plaćam potez.O čemu onda ovde pričate.Kuce su razbacane po nekoliko stotina metara,nema ulice,nema broja,samo neka tamo pored puta ulica koju svi koristimo.

  • Urkic

    05. januar 2018 | 14:05

    Ovako se najbolje puni budžet!!Ovako se leči država,ovako penzioneri dobijaju povisice,sačuvaj Bože muka mi je više od naprednjaka i njihovog foliranja,nisu sposobni i treba da odu sa vlasti,ali pre toga cu otići ja u inostranstvo i placacu porez nekoj normalnoj zemlji,jer ovima više ne dam ništa!!Ovo je najgora moguća vlast u istoriji!!

  • The Spatula

    05. januar 2018 | 13:33

    Sestro draga, ko je kriv sto ljudi nemaju broj kuce na lk.? Pa naravno vi gospodo draga, prema tome vi treba i da snosite troskove kao drzava, a ne ja ili mi kao gradjani. Svake godine izmisljate nesto novoda bi nam pokupili pare. Meni se u licnoj karti vodi jedna adresa sa jednim brojem, na kucu ste mi stavili drugi broj racuni mi stižu na drugu adresu, kad porucujem nesto preko brze poste dajem trecu adresu i novi broj. Van pameti. Nemojte zaposljavati ljude koji su nepismeni, vec ljude koji znaju da rade svoj posao. Vidite li sta nam radite i sa lk, sa saobracajnama, sa vozackim, sa atestima-reatestima i sa svakom sitnicom koja vam padne na pamet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA