≫ 

Dečak bežao od lutalice, pa propao kroz krov Podzemnog prolaza u Nišu (FOTO)

Prema svedočenju očevidaca, dečak se uplašio od psa koji ga je pojurio i popeo se na staklenu konstrukciju koja obezbeđuje svetlost lokalima u tržnom centru

  • 26

Dečak (17) iz Niša povređen je danas oko 15 sati u pešačkoj zoni u Obrenovićevoj ulici kada je propao u tržni centar Podzemni prolaz.

Drama u Kragujevcu: Auto uleteo na trotoar, iščupao dva stabla, slupao parkirano vozilo i prevrnuo se na krov (FOTO)

Prema svedočenju očevidaca, dečak se uplašio od psa koji ga je pojurio i popeo se na staklenu konstrukciju koja obezbeđuje svetlost lokalima u tržnom centru.

Foto: Telegraf/Podzemni prolaz

Međutim, staklo je popustilo pod njegovom težinom i tinejdžer se strovalio sa visine od oko pet metara. Imao je mnogo sreće jer je umesto na beton pao na sto kafića koji se od siline udarca prelomio na pola.

- Čula sam tresak i videla mladića kako leži na betonu. Brzo je ustao i seo, delovao je ošamućeno. Pozvala sam Hitnu pomoć koja ga je odnela na nosilima –

kaže jedna radnica u Podzemnom prolazu.

Foto: Telegraf/Podzemni prolaz

U Hitnoj pomoći je potvrđeno da su zbrinuli petnaestogodišnjeg dečaka ali da još ne mogu da se izjasne o stepenu njegovih povreda. Prema nezvaničnim informacijama, on ima povrede glave i u toku je njegova dijagnostika.

Ljudi koji rade u Obrenovićevoj ulici kažu da mladić nije jedina žrtva istog psa lutalice jer je i ranije napadao prolaznike. O događaju je obaveštena policija koja obavlja uviđaj.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    23. januar 2018 | 16:54

    Ajmo sada zalopojke iz nekog drustva za zastitu pasa. Sada ce da nam objasne da je u stvari pas bezao od tog deteta i da je dete skocilo da ugrize psa. Pri tom skoku se dete steremeknulo i palo. Usput mozemo da ocekujemo napad na medije jer nisu rekli sta je bilo psu i da li ima neku traumu.

  • amas

    23. januar 2018 | 18:19

    Naravno ja sam na strani decaka jer stvarno neznas samo koliko psa lutalica koji su agresivni ima po celoj serbiji resite to sto pre sa zivotinjama da nebi napravili ljudima vece probleme a sta da je decko poginuo nedaj boze dalje

  • Smokvica

    23. januar 2018 | 17:22

    Ovo je Srbija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA