Postoji mnogo dobar razlog da učestvujete u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Vlada Srbije poklanja duplo više automobila

O kojim automobilima je reč još nije poznato

  • 0

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće podeljeno 100 putničkih automobila, dvostruko više nego prošle godine, ekskluzivno otkriva "Alo!".

Nova pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Ove godine 3 važne izmene!

Vlada Srbije odlučila je na sednici 23. januara ove godine da se između ostalih vrednih nagrada, učesnicima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" podeli ni manje ni više nego 100 putničkih automobila, a Republička direkcija za imovinu dobila je zadatak da najkasnije do 12. februara obezbedi ganc nova vozila za one najsrećnije.

O kojim automobilima je reč još nije poznato, ali da priređivač nagradne igre ne sedi skrštenih ruku i da reči premijerke Ane Brnabić da će nagradni fond biti dupliran u odnosu na prošlu godinu nisu samo "obećanje ludom radovanje" potvrdili su i u Republičkoj direkciji za imovinu, koja treba da obezbedi nove četvorotočkaše za najsrećnije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Aktom Vlade od 23 januara 2018 godine, odlučeno je da se u cilju podizanja poreske kulture i svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije organizuje Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" u dva kruga, a od strane priređivača, Vlade, Direkcija je zadužena da pribavi u javnu svojinu, između ostalog, za formiranje dela nagradnog fonda, 100 automobila - kažu u Direkciji.

Ove godine, očekuje se da nagradni fond bude oko 270 miliona dinara. Priređivač nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” 2018. je Vlada Republike Srbije i organizuje se pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju.

Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe - male, srednje i velike. Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Podsećamo, tokom prošle godine u nagradnoj igri koja je "zaludela celu Srbiju" učestvovalo je 8,5 miliona koverata, podeljeno je 735 nagrada, od toga 50 automobila fijat 500 L, a ukupan nagradni fond iznosio 135 miliona dinara.

Brojke

2 kruga imaće nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"

23.000 evra dobiće devet najaktivnijih lokalnih samoupra

40 odsto građana učestvovalo prošle godine u nagradnoj igri

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Činjenice

-Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije

- U jedan koverat treba spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom ("slipova"), minimalne vrednosti od 100 dinara ne starijih od 01. januara 2018

- Poštarina je besplatna i broj koverata koji jedan učesnik može da pošalje nije ograničen

- Koverte se mogu predati na šalterima svih filijala Pošte Srbije, odakle će ih Pošta Srbije dostaviti priređivaču.

- Na prednjoj strani koverte treba upisati "UZMI RAČUN I POBEDI 2018"

- Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon

- Slanje koverata počinje 1. februara 2018. - Sve koverte koje budu prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

- Fiskalni računi i slipovi ne smeju se mešati

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA