Počinje drugo polugodište: Đaci danas ponovo u klupama, ali samo na kratko

Ðaci će imati i prolećni raspust koji pocinje 3. aprila, a završava se 9. aprila

  • 2

Za učenike osnovnih i srednjih škola danas počinje drugo polugodište, a učenici će po povratku u školu imati samo tri radna dana, jer sledi kraća pauza zbog obeležavanja Sretenja - Dana državnosti u četvrtak i petak, 15. i 16. februara.

Tramp čestitao Vučiću Dan državnosti: Evo šta piše u poruci američkog predsednika (FOTO)

Školskim kalendarom je planirano da učenici imaju zimski raspust iz dva dela. Prvi deo je bio tokom novogodišnjih i božićnih praznika od 3. do 8. januara, dok je drugi deo zimskog raspusta trajao od 1. februara i završen je juče.

Ðaci će imati i prolećni raspust koji pocinje 3. aprila, a završava se 9. aprila.

Školska godina za male maturante završava se 31. maja , a za učenike ostalih razreda osnovne škole 14. juna. Maturanti gimnazija školu završavaju 24. maja, a učenici trećeg razreda trogodišnjih i četvrtog razreda cetvorogodišnjih stručnih škola nastavu završavaju 31. maja.

Za đake ostalih razreda gimnazije i srednjih stručnih škola, drugo polugodište se završava 21. juna.

Daljinac

(Telegraf,rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. februar 2018 | 09:22

    Napravili su nevidjenu glupost seckajuci raspust...Nekada se znalo imas raspust od-do i kraj. A sad malo idu pa malo ne...IDIOTIZAM

  • Mara

    12. februar 2018 | 09:25

    Raspust pocinje 2.4. u ponedeljak... a ne razumem kako nisu spojili ovo dva sana idemo tri dana ne idemo... i cemu cepkanje zimskog rasputa... da bi polugodista imala jednak broj radnih dana i tako smo dosli do toga da je 101=79... genijalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA