Sigurni na zimovanju uz AMS Osiguranje

Rešili ste da sa porodicom otputujete na skijanje u inostranstvo? Da li znate da su povrede prilikom ovakve vrste rekreacije veoma česte, a da samo lekarski pregled može da vas košta preko 50 evra?

  • 0
Foto: Promo

Mislite na vreme i zaštite se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima priuštite bezbrižan odmor kakav zaslužujete.

Ne dozvolite da vam neplanirani finansijski troškovi pokvare odmor, već se na vreme zaštitite od brojnih rizika koji mogu nastati na ski stazi. Zaključivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju pokriveni ste od troškova hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja zaključite online na našem sajtu, i tako uštedite svoje dragoceno vreme, ali i novac. Jer samo u promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da ovim putem ugovorite Putno zdravstveno osiguranje, nudimo vam čak 30% popusta na premiju osiguranja! Tako će za samo 2.425 dinara, koliko košta premija za porodičnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, cela vaša porodica biti zaštićena skupih troškova lečenja u inostranstvu.

Foto: Promo

Budite potpuno rasterećeni na odmoru i ne razmišljajte da li se nešto dogodilo vašem stanu ili kući dok ste vi na putu. Kod nas možete osigurati svoj dom od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Nudimo vam mogućnost da po pristupačnim cenama i svoj dom osigurate zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva online u našem Webshop-u.

Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je nama osiguranik na prvom mestu. Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i na zimovanje krenete potpuno opušteni. Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA