≫ 

Izmenjen saobraćaj vozova na barskoj pruzi u naredna četiri dana

Zbog radova na kontaktnoj mreži "Srbija Voz" a.d., organizovaće prevlačenje međunarodnih vozova sa dizel lokomotivom, što može dovesti do neznatnog produženja putovanja

  • 0

"Srbija Voz" a.d. saopštio je da će zbog radova na delu barske pruge između Stepojevca i Vreoca, od danas od 10 sati do četvrtka, 22. februara, do 18.10 časova, biti izmenjen saobraćaj vozova.

Prekinut železnički saobraćaj na barskoj pruzi zbog kvara

Vozovi iz Užica za Beograd Centar saobraćaće do i od stanice Valjevo, kao i voz koji iz Branešca polazi za Beograd Centar u 14.10 časova.

Danas i sutra, 19. i 20. februara, saobraćaće voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 15.35 časova, a iz Lajkovca za Beograd Centar u 17.31 čas, dok će sutra i u sredu, 20. i 21. februara, saobraćati voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 07.21čas, kao i iz Lajkovca za Beograd Centar u 09.28. časova.

Za vozove iz unutrašnjeg saobraćaja nije organizovan autobuski prevoz.

Od danas, 19. februara, do srede, 21. februara, voz koji polazi iz Beograd Centra u 17.06 časova za Užice neće saobraćati, kao i voz koji polazi iz Užica u 02.40 časova za Beograd Centar, od sutra, 20. februara, do četvrtka, 22. februara.

Zbog radova na kontaktnoj mreži "Srbija Voz" a.d., organizovaće prevlačenje međunarodnih vozova sa dizel lokomotivom, što može dovesti do neznatnog produženja putovanja.

Sve dodatne informacije o polascima i ceni karata možete naći na sajtu www.srbvoz.rs , kao i na fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA