≫ 

"Čula sam pucketanje i u sekundi se srušilo celo brdo": Potresno svedočenje Prokupčanke koja je sa decom za dlaku izbegla smrt (FOTO)

Samo pukom srećom jedan muškarac i njegovo dete nisu nastradali

  • 1

Celo brdo sručilo se nešto posle 12 sati na put koji iz Prokuplja vodi ka Žitorađi. Na sreću, nema povređenih, ali je malo falilo da nastrada čovek sa decom, koji je u to vreme prolazio putem.

Odvalilo se brdo u Hrvatskoj, treslo se pola primorja: Stravični zvuci kamenih gromada ulivaju strah u kosti (VIDEO)

- Čula sam neko pucketanje i pogledala ka brdu. U tom trenutku meštanin sela Berilje, kog znam je na konjskim kolima prolazio putem. Dok sam ja pričala sa njim u prolazu, moj suprug je primetio da se brdo odvaja i povikao da se sklanjamo svi - rekla je Telegrafu Suzana Stojanović, koja se u trenutku odrona nalazila na svom imanju, koje je prekoputa brda.

Ona dodaje da joj od buke još bruji u glavi, a da je mušarac u dlaku izbegao da se na njih ne sruši brdo.

Foto: Telegraf

- Tada se čula ogromna treska, buka, sve se zaglušilo, a sekundu nakon toga brdo je već bilo na putu.

Odmah je došla policija, saobraćaj je zaustavljen, jer još uvek postoji mogućnost daljeg odrona, s obzirom na to da delići stena i dalje padaju.

Foto: Telegraf

Za održavanje ove deonice zaduženo je preduzeće za puteve Niš i njihova ekipa je takođe na terenu, a mesto na kojem se desio odron obezbeđeno je ranije žicom.

Međutim stene su je probile i iznenada završile na asfaltu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslav

    23. februar 2018 | 14:26

    Zar nisu mogli da predvide tu ranije nego postavili zicu sta da drzi ta zica tu treba potporni betonski zid bre ali vi necete da da radite ili ste nestrucni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA