Ako ne mogu da se kreću po zaleđenom trotoaru ili im se auto ugasi na zavejanom putu, policija pomaže građanima i na -15

Dubok sneg na trotoarima, sloj leda na ulicama i klizanje pešaka i automobila poslednja dva dana uobičajene su slike u Srbiji

  • 1

Osim što nas štite od razbojnika i lopova, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu se libili ni da priteknu u pomoć građanima koji su upali u nevolje zbog snežnih nanosa.

Foto: Facebook/MUP

Dubok sneg na trotoarima, sloj leda na ulicama i klizanje pešaka i automobila poslednja dva dana uobičajene su slike u Srbiji.

Foto: Facebook/MUP

Ovih dana je mnogim građanima bila potrebna pomoć, a policija se u mnogim slučajevima našla na pravom mestu u pravo vreme.

Foto: Facebook/MUP

Na delovima puta na kojima je pojačan promet pešaka, posebno u gradskim sredinama, policijski službenici pružali su ruku starijima, ženama, a posebno deci.

Foto: Facebook/MUP

Uskakali su u pomoć i vozačima upućivanjem na predviđena mesta za isključivanje vozila, ali i organizacijom izvlačenja zaglavljenih automobila.

Foto: Facebook/MUP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    27. februar 2018 | 15:16

    Normalno da treba da pomazu sve to oni debelo naplate tokom godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA