Ovi Kragujevčani ne reaguju na požar i poplave: Komšija ih moli da pozovu nadležne da se ne bi udavili u fekalijama (FOTO)

Nepažnja ide do te mere da su stanari u stanju da preskaču fekalije

  • 0

Stanar jedne stambene zgrade u Kragujevcu zamolio je komšije pisanim putem, da ukoliko primete "sitnicu" poput požara ili poplave u objektu u kome žive, pozovu nadležne službe. Izrazito je zanimljiva činjenica da je nepoznati čovek morao da skrene pažnju ljudima da treba da reaguju u slučaju da u zgradi nastane neka katastofa.

Poruka u beogradskoj zgradi koja je dirnula sve stanare i koja će se tek prepričavati (FOTO)

Jedan od retkih vlasnika stana u zgradi, kako je sam naveo, obratio se na originalan način, a mnogi bi mogli da zaključe da se u obaveštenju koje je verovatno okačeno na oglasnu tablu, naslućuje doza ljutnje, očaja i nemoći.

Foto: Reddit/howbout-no_way

Takođe, prema obaveštenju može da se zaključi da su stanari prilično nemarni prema zgradi i da se dešavalo da ne reaguju ni kad pukne cev pa krene da plavi stanove i zajedničke prostorije.

Obaveštenje je postavljeno i na društvenoj mreži Reddit, a na osnovu njega možemo da se zapitamo do koje mere ide nemar stanara prema komšijama, zgradi, okruženju.

Veliki broj ljudi postao je toliko nepažljiv i nezainteresovan da je sasvim moguće da bi bili u stanju da preskoče vodu koja bi poplavila i njihov stan, a da bi na požar reagovali tek kad počne dim da ih davi ili vatra peče.

VIDEO: Vodopad u zgradi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA