Gradonačelnik Novog Sada uputio čestitku FK Vojvodina povodom 104 godine postojanja

Poželeo im pune mreže protivničkih golova

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je upravi i igračima 104 godine postojanja renomiranog Fudbalskog kluba "Vojvodina" koji na današnji dan obeležava datum svog osnivanja, daleki 6. mart 1914. godine.

Baletska škola u Novom Sadu godišnjim koncertom obeležila 70 godina rada: Nije uvek lako, ali to je priča koja traje (FOTO)

- Veoma smo ponosni i kao grad se dičimo svim uspesima i pobedama koje je naša "Voša", kako joj od milja tepamo, izvojevala za nas. Zajedno smo se više od veka radovali, a kad se gubi, zajedno i tugovali, ali uvek sa verom u bolji rezultat i nepokolebljivi timski duh. Čestitamo na 104. godišnjici postojanja i želimo vam da trajete bar još toliko, da se prenosi sa generacije na generaciju duh "Vojvodine" i da budu pune mreže protivničkih golova. Budite uvek tim, ne zaboravite sve ono što su vaši prethodnici utkali u FK "Vojvodina" i uspešno kormilarite svim okolnostima koje vas zadese na ovom nemirnom moru današnjice, punom izazova. Znajte da su vaši verni navijači uvek uz vas – rekao je u čestitki gradonačelnik Miloš Vučević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA