GLEDAJ TV KANALE čak 7 dana unazad - samo u SBB-u

Od 8 novih kanala 5 su u HD rezoluciji: FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD i Epic HD, a 3 u SD rezoluciji: RTV1, Nick Jr i Vavoom koji uskoro kreće sa emitovanjem

  • 2

Korisnici SBB digitalne televizije sa D3 prijemnicima imaju mogućnost da koriste unapređenu funkciju vraćanja TV sadržaja čak 7 dana, što je najduži period za gledanje televizije unazad u Srbiji i regionu.

Prateći trendove koji kažu da će do 2020. godine, odnos između TV programa koji gledamo u vremenu prikazivanja i programa za koji sami biramo vreme koje nam odgovara biti čak 50-50 procenata, SBB je povećao i broj kanala na kojima je ova funkcionalnost dostupna. Od 8 novih kanala 5 su u HD rezoluciji: FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD i Epic HD, a 3 u SD rezoluciji: RTV1, Nick Jr i Vavoom koji uskoro kreće sa emitovanjem.

Foto: Promo

Dajte svoj glas za nove kanale

SBB poziva sve sadašnje i buduće korisnike da posete njihovu FB stranicu i glasaju za kanale na kojima žele da imaju mogućnost "TV unazad". U konkurenciji su: Prva World, Prva Kick, Pink Film, Pink Premium, a najveći broj glasova odlučiće na još koja dva kanala će biti omogućena ova napredna funkcija.

Usluga "TV unazad" besplatna je za sve korisnike DUO i TRIO Gold, Gold Extra i Gold Premium paketa, a ostali korisnici sa D3 boksom uslugu plaćaju 110 dinara mesečno.

TV unazad samo je jedna od naprednih funkcionalnosti koje vam omogućava SBB u okviru svojih digitalnih paketa. Kako biste saznali šta još ne treba da propustite pogledajte na web stranici, pozovite SBB Kontakt centar na broj 19955 ili posetite najbližu SBB poslovnicu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    7. mart 2018 | 21:42

    Ubacite Arenu

  • Dusan

    28. avgust 2018 | 17:03

    Vise sporta iz super lige srbije mi koji nemamo. Arenu smo ukinuti za nasu ligu kako mi koji imamo najbolju kablovsku uSrbiji a toje S.B.B a unuci mi kazu deda zasto komsija ima arenu a mi nemamo.inace komsija sa SBB preso na kopir nikus pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA