Nastavnik Goran je dobio otkaz čim je ukazao na sumnjive radnje u školi: Direktor ga sada vraća kao noćnog čuvara, ali to nije cela priča (FOTO)

Sve je počelo kada je Perić ukazao na direktoru Visoke poslovne škole Ljubiši Milačiću sukob interesa koji se odigrava u ovoj ustanovi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vesna
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vesna

    09. mart 2018 | 07:31

    smena i otkaz direktoru, eventualno ako zamoli zaposliti ga kao tetkicu

  • Goran Perić

    08. mart 2018 | 20:52

    Poštovani čitaoci, Dozvolite da vam pojasnim situaciju u vezi sa mojim izborom u zvanje predavača. Škola je 2013. godine raspisala konkurs na koji sam se ja uredno javio. Nastavno veće je formiralo tročlanu komisiju u čijem sastavu su bili profesori iz uže stručne oblasti. Komisija je u svom izveštaju konstatovala da ispunjavam sve formalne i zakonske uslove i predložila Nastavnom veću da budem izabran u zvanje predavača. Nastavno veće je jednoglasno p prihvatilo izveštaj Komisije i proizvelo me u zvanje predavača. Moje “problematično zvanje” zasmetslo je direktoru tek kada sam podneo krivičnu prijavu zbog sukoba interesa i zloupotrebe položaja. U mojoj biografiji možete videti da se ozbiljno bavim naučno-istraživačkim radom, uredjivanjem naučnih časopisa u zemlji I inostranstvu ... Student sam doktorskih studija iz hotelijerstva i turizma. Imao sam potrebu da dodatno pojasnim situaciju i odbranim svoj ugled i čast. S poštovanjem, Goran Perić Noćni čuvar

  • Krzo

    08. mart 2018 | 19:33

    U svakom slucaju direktoru treba drzava dati otkaz i zabraniti mu rad a iz mnogo razloga a to sebi dajem za pravo jer sam poreski obveznik ove zemlje posto se kazna skole se placa izbudzeta a razlozi su:prvo ako je primljen nestrucan covek zasto je primljen on a ne neko strucan sto znaci da je napravio propust sto prouzrokuje nedostatak znanja kod dece ako nije tu napravio gresku iako je profesor strucan za predavanja onda zasto mu je dao otkaz tek kada je prijavio necasne radnje u skoli sto pokazuje da ih ima bez obzira sa koje strane takve situacije prepuna je srbija ja se pitam zasto ova drzava ne kazni pocinioca neko kaznjava sve nas gradjane a i nasu decu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA