Dobar dan, kontrola saobraćaja, molim Vas dokumenta: Saobraćajci masovno zaustavljali žene u Srbiji, umesto kazni, delili im CVEĆE (FOTO)

Dame su bile oduševljene

  • 4

Saobraćajni policajci masovno su danas zaustavljali žene vozače, ali umesto kazni od koje je pri zaustavljanju strepela maltene svaka od njih, oni su damama poklanjali cveće i čestitali im Dan žena, 8. mart.

Najlepša fotka 8. marta stiže nam iz MUP-a: Kad ministar obraduje dame u uniformi, to izgleda ovako (FOTO)

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.

Foto: MUP Srbije

Jedna od njih ističe da poštuje saobraćajne propise ali i da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, te da je oduševljena ovim gestom policije.

- Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbednosti i požrtvovano rade - rekla je ona.

Foto: MUP Srbije

Druga dama dodala je da nikada nije doživela ovakav gest koji smatra još jednim korakom u inače odličnoj saradnji sa policijom.

Policijski službenici koji su damama poklanjali cveće, ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan, i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

Foto: MUP Srbije

- Povodom 8. marta, Dana žena odlučili smo da lepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cveće. Žene su bile poprilično iznenađene - rekao je jedan od saobraćajnih policajaca.

Foto: MUP Srbije

U MUP-u navode da policija i na ovaj način želi da pokaže da su prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA