≫ 

Hajde sada svi oni koji su se setili posle teške Milanove priče koliko se on "kocka, pije, laže, krade i manipuliše", da se jave i progovore o tome

- Ni jedna, jedina laž, sve je istina, on je pre svega dobar čovek - tvrdi, s druge strane, Milanova bivša devojka, koja je dve godine bila s njim u vezi

Milan Jevđić je u sredu uveče ogolio svoj život pred celom Srbijom. Rekao je, spuštenog pogleda, da nema šta da jede, da živi u stanu koji (da bi mu bilo lakše) zove "vila promaja", ali da mu ipak najgore pada samoća jer je sam na svetu. Pristojno obučen, dostojanstvenog držanja i zaraznom harizmom naterao nas je da plačemo dok je on pokušavao da nas nasmeje. Tuga zbog njegove sudbine i brojna pozivanja na pomoć mladiću trajala su do jutra, a od jutra su počele osude.

Milan nas je sinoć sve rasplakao, a ni suzu nije pustio: Ostavljen kao beba, ne zna šta će da jede za vikend, za Božić mu je najgore, a nije pao nijedan ispit na medicini (FOTO) (VIDEO)

Mladić je u emisiji "Život priča", ispričao da su ga roditelji napustili kada je imao samo 20 dana. Brigu nad njim preuzeli su baka i deka, koji je preminuo dok je Milan još bio mali. Odrastao je uz baku do svoje 16. godine, Milan Jevđić je na petoj godini medicine na Univerzitetu u Beogradu i nikada nije pao ispit, iako je njemu život servirao bezbroj padova.

Foto: Printskrin Život priča

Ipak, negativni komentar izvesnog Dobrice Pavlovića iz Švedske, proširio se Fejsbukom. Komentar je upućen na adresu voditeljke emisije Tatjane Vojtehovski. Pavlović tvrdi da su on i njegova supruga finansirali mladića nešto duže od 4 godine. On navodi da su Milanu redovno slali novac. Što je najgore, on nije bio jedini koji je pisao o ovom momku kao o "prevarantu i manipulatoru".

"VRAĆALI DUGOVE, SLALI POKLONE..."

- Slali smo mu novac za stan, hranu, garderobu, više puta smo mu slali novac za lična dokumenta koja je gubio, vraćali smo njegove dugove u koje je redovno upadao, često sam angažovao prijatelje da mu daju hitno novac kada mi nismo bili u mogućnosti da mu istog trenutka pošaljemo, da nikada nismo zaboravili njegov rođendan, da smo mu redovno slali poklone za rođendane i položene ispite, da smo mu slali novac da može da ode na grob svoje babe, da nikada nismo došli u Srbiju bez poklona za njega, da je sve vreme, kada smo mi bili u Srbiji, provodio sa nama u našoj kući, da se preselio u našu kuću jer je to sam tražio od nas... - naveo je Dobrica Pavlović.

On dalje tvrdi da je mladić vređao njegove roditelje, uzimao odnosno krao stvari iz kuće, da nije tačno da nije pao nijedan ispit. Desilo se to bar 10 puta, tvrdi Pavlović, a Milan je pao i prvu godinu.

"PLATILI ŠKOLARINU ZA DRUGU I TREĆU GODINU"

- Jakna u kojoj ste ga snimili je moja, dao sam mu dosta svoje garderobe, ali tu jaknu nisam. Nadam se da Vam je rekao i koliko je našeg novca dao majci, bratu i sestri, a da nas nije pitao. Nadam se da Vam je rekao i da je odmah posle toga tražio da mu ponovo pošaljemo novac. Nadam se da Vam je rekao i koliko se puta to desilo. Nadam se da Vam je rekao da smo poslali novac i njegovoj sestri za matursko veče, da on ne bi morao da radi i zaradi za to već da uči pošto se približavao junski rok.

- Platili smo mu školarinu za drugu godinu, koju je mogao da upiše, ali nije mogao da bude na budžetu. Platili smo mu školarinu i za treću godinu kada je prelazio iz Kosovske Mitrovice u Beograd. Mogao bih ovako da pišem u nedogled. Sve ovo, uključujuci i novac koji smo mu dali, nije toliko bitno. Bitno je da on laže, krade, da je veliki manipulator, a i pije i to u velikim količinama. Mi smo pokušali da mu pomognemo. Očigledno je da nismo uspeli - tvrdi Dobrica Pavlović.

A usledio je i odgovor na negativne komentare Milana Jevđića na Instagramu:

Printskrin: Instagram

Mi smo kontaktirali Dobricu Pavlovića ne bi li nam pružio neke dokaze za svoje tvrdnje. Kako je rekao, zajedničke fotografije sa Fejbuka je obrisao, dopisivali su se preko Vajbera, pa poruka nema.

Njegova namera nije, kako kaže, da nekoga spreči da pomaže Milanu Jevđiću, jer svako odlučuje prema svojoj savesti.

Printskrin: Yahoo

I pevačicu Jelenu Karleušu očigledno je dirnula priča o ovom mladiću, jer mu je na Instagramu poručila da može da joj se obrati za bilo kakvu vrstu pomoći.

Printskrin: Instagram

U komentarima na tekst objavljen na našem portalu javila se i devojka koja se predstavila kao Miljana. Ona je navela da je dve godine bila u vezi sa Milanom i da je sve što je rekao u emisiji tačno.

"DELIO NOVAC S PROSJACIMA"

- Ni jedna jedina laž. Da se kockao i pio, jeste. Hvala Bogu da se samo na tome završilo. On je pre svega dobar čovek, od njega ćete dobiti pomoć iako ne tražite. Svaki prosjak na ulici je dobio novac od tog istog Milana. Izvadi poslednji dinar iz džepa da bi dao nekome ko nema. Mene je voleo bez rezerve, bezuslovno. Ali nažalost, svako od nas ima drugačije viđenje cele ove situacije. Niko nije savšen pa ni on, ali zaista nije prevarant, već je samo došao u situaciju da jednostavno nema gde i kako - objasila je Miljana.

Prema njenim rečima, Milan ne moće da dobije studentski dom jer nema roditelje i staratelje, pa samim tim i ne može da nabavi potrebnu dokumentaciju za tako nešto.

- Isto je i za stipendije i kredite. Njemu nedostaje mir i spokoj. Ko razume shvatiće, ko ne razume, hejtovaće - smatra Miljana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    9. mart 2018 | 20:07

    Mali je inteligentan i veliki manipulator. Istina je da je imao tesko djetinstvo i mladost,ali to ga ne opravdava za druge stvari. Nije istina da nikad nije pao ispit,to provereno znam,napadao se on itekako..Ako je hteo do kraja da bude iskren u emisiji,morao je da prica i o ovoj drugoj strani svog zivota,makar da pomene one koji su mu pomogli. Ovako,pokazao je koliko je nezahvalan..Znate li vi koliko djece danas u Srbiji studira i uporedo radeci sebe izdrzava?Ovaj momak je mlad,volu bi rep iscupao,ima posla za njega sigurno,da ne kuka po televiziji i trazi milost. Ja imam i oca i majku ali sam od prve godine fakulteta sam sebe finansirao. Nisam puno radio ali sam imao dve stipendije (koje sam dobio zahvaljujuci svom ucenju) i zivio i hranio se u domu za par hiljada dinara. Sada sam magistar prava i radim vec 12 godina..Ovaj momak je prav i zdrav,neka uzme nesto da radi za 30-40 hiljada dinara,pa ce imati bar za osnovne stvari. A ne da penzioneri placu nad njegovom romantizovanom pricom i nude pare od bede koju primaju..

  • Mima

    9. mart 2018 | 23:09

    Baš sam se razočarala,jer uvek nasednem na tužne priče.Da li je moguće da kod nas ima toliko manipulatora.Uvek bih pomogla,taman posla da bih prebacila.Sad sam baš zgrožena,mada opet negde,ne mogu da verujem da se eksponira sa takvom pričom,tužnom pričom,na tv-u,udarni termin,i jako gledana emisija.Mada,sama sam se uverila, kada sam gledala dr.Zeca koji je izlečio, svoju tada devojku,danas suprugu.Pitala sam za metode lečenja koje on primenjuje.Samo za savet je bilo hiljadu eura.Da li verujete.Posle manje,pa jos manje,i na kraju bar nešto.Toliko sam se razočarala,i ako sam tri puta odgledala emisiju sa njim!Sve žive sam davila oko sebe sa istim.Ne mogu da verujem koliko smo mi naivan narod i šta nam se sve emituje.A,opet,koliko ima prevaranata i snalažljivih ljudi.Pardon-lukavih,namazanih!

  • super_woman

    10. mart 2018 | 00:35

    Gledala sam celu emisiju, sada ne zelim da govorim ko laze a ko prica istinu ali sumnjive su obe strane... pogledajte profil na Facebook... ako stvarno tolikooooo nemas kako ides negde... jedes po kafanama... odelo... kosulje... ne znam... naravno da treba da prozovi nesto, mlad je ali ipak... dok mene ne osude dusebriznici da naglasim jos jednom NE OSUDJUJEM NIKOG SAMO IZNOSIM SVOJE SUMNJE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA