Pucao na vozila iz vazdušnog pištolja i pogodio automobil pomoćnika gradonačelnika Požarevca

Osumnjičeni je na ovaj način oštetio čak tri automobila

  • 10

P.P. (32) uhapšen je jer je u subotu uveče iz vatrenog oružja pucao na automobil u kojem se nalazio pomoćnik gradonačelnika Požarevca i potpredsednik GO SNS Dragan Kostić, zajedno sa suvozačem, ali niko od njih dvojice tom prilikom nije povređen.

Bračni par iz Požarevca uhapšen u Beču: Provaljivali u kuće, ukrali robu u vrednosti od 160.000 evra

Kako objašnjavaju u MUP-u, osumnjičeni P.P. je sinoć iz vazdušnog pištolja, iz svog dvorišta, pucao na vozila koja su prolazila ulicom i tom prilikom oštetio tri putnička automobila, od kojih je jedno u vlasništvu Gradske uprave Požarevac.

U automobilu se u tom trenutku nalazio pomoćnik gradonačelnika Dragan Kostić koji se vraćao sa svetkovine u Kasidolu. On je nakon pucnja zaustavio kola, a potom pozvao policiju koja je obavila uviđaj.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Požarevcu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    11. mart 2018 | 23:07

    Vatreni vazdušni pištolj. Ha ha ha ha ha

  • Micko

    11. mart 2018 | 16:11

    Vazdusni pistolj nije vatreno oruzje

  • Uuuuu

    11. mart 2018 | 16:22

    Koliko su jadni i smesni . Pa mislite da ce neko da poveruje u to. Mozda ga je bas taj isti gradonacelnik gadjao prackom samo da ne dodje do smene. Smenaaaaaaaa !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA