≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

"Imam grudi broj 5, slatku guzu i radim sve": Srpkinje se nude na oglasima, za oralni seks traže do 70 evra

Vreme čitanja: oko 4 min.

"Atraktivna, zgodna crnka traži galantnog gospodina" je samo jedan od oglasa

  • 17

Provokativne fotografije devojaka i opisi koji idu uz njih "imam grudi broj pet, slatku guzu i spremna sam sve da uradim" mogu da se nađu kako na društvenim mrežama, tako i na oglasima. Izreka "sve je na prodaju" važi i za seksualne usluge koje se nude na ovim stranicama, a čija cena varira i do nekoliko hiljada dinara.

One su prelepe i nude seks za malo novca: Prostitutke iz Srbije spuštaju cenu koleginica u Liverpulu?

"Atraktivna, zgodna crnka traži galantnog gospodina", "imam samo 22 godine, zgodna sam i poželjna", kao i kratki opisi "atraktivna maserka" zamenili su mračne ulice na kojima se pre pojave interneta u najvećoj meri prodavala "ljubav".

Sad je potrebno samo okrenuti broj telefona.

- Ćao, video sam tvoj oglas na internetu i voleo bih da se dogovorimo - započeo je razgovor za Telegraf.rs muškarac, koji će naravno ostati anoniman, sa jednom od devojaka koja je oglasila sebe uz izazovnu fotografiju i još "vreliji" opis svog tela i onoga što sa njim "klijent" može da radi.

- Ne mogu dugo da pričam, ne smem, pa ću ti odmah reći koja je cena. Za oralni seks tražim 70 evra, odnosno 8.300 dinara, klasičan seks je 100 evra, ili u dinarima 12.000, a za sve ostalo se dogovaramo kad dođeš - čuo se mladi glas sa druge strane žice.

Foto: Profimedia/Corbis

Sledilo je sasvim logično pitanje.

- Da li izgledaš uživo kao na fotografijama, ne bih voleo da dođem a da me sačeka neko drugo lice i telo? - zapitao je navodni klijent.

Kratak, užurban odgovor uz brzo prekidanje veze moglo bi da se protumači da je "vreme novac" i da ga nema za bacanje.


- Da! - nakon čega je veza prekinuta.

Za dalji dogovor "klijent" mora ponovo da okrene broj kako bi dobio adresu na kojoj može da zadovolji svoje potrebe, kao i ime devojke sa kojom će da "sarađuje".

CENE USLUGA

Cene u oglasima zavise od ljudi koji robu oglašavaju pa tako jedna te ista marka automobila može da ima razliku u ceni i do nekoliko stotina evra. Povučeni tim iskustvom odlučili smo da okrenemo još neki broj. Priča započinje isto, ali je odgovor povoljniji.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Ja radim masažu, počinjem da masiram telo, pa butine i na kraju ide završnica. Cena za takvu masažu je 1000 dinara. Ima onih koji traže da im sve vreme masiram polni organ, i na to pristajem. Mada pristajem i na oralni seks po toj ceni, ali ništa više od toga...Mada kad dođeš možda bude i toga - objasnila je "maserka".

Nakon detaljnog objašnjenja, ipak je opet usledilo pitanje.

- Ali ja sam tvoja stalna mušterija, mogu li da dobijem nešto gratis, nisam baš pri parama, a volim da dolazim kod tebe? - pitala je navodno zainteresovana mušterija.

- Pa...U tom slučaju može i klasični seks za 1000 dinara - odgovorila je prijateljica noći.

ISKUSTVO MUŠKARCA KOJI JE KORISTIO USLUGE MASERKI SA OGLASA

- Prvu "maserku" sam upoznao na društvenoj mreži koja služi samo za upoznavanje, navodno. Kliknuo sam na profil bez slike, poslao poruku "ćao" i dobio kao odgovor broj telefona. Zbunio sam se i poslao na čet pitanje "šta ovo znači". Dobio sam odgovor da je pozovem, što sam i uradio i ona je sama odmah počela da mi priča o ceni njenih usluga i šta sve radi - započeo priču za Telegraf.rs Nenad Ranković.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nenad je dobio ponudu koju nije mogao da odbije.

- Preko telefona mi je opisala da je zgodna, mlada i ja sam odmah krenuo. Kad je otvorila vrata video sam da je sve, samo ne ono što je opisala. Ali došao sam za seks i bez njega nisam hteo da odem. Tražio sam joj da me samo oralno zadovolji - objašnjava Ranković.

Dogodilo se situacija koju je Nenad najmanje očekivao.

- U momentu zanosa, odjednom sam čuo krik deteta. U sobi do nas nalazila se devojčica, ćerka maserke, koja je na sav glas počela da plače i viče "šta sam doživela da moja majka radi" - završio je za Telegraf.rs prepričavanje svog gorkog iskustva Nenad Ranković koji se naježi i na samu pomisao iskustva uz plač.

Devojke koje postavljaju oglase neće da se jave na skrivene brojeve telefona. Neke od njih odbiju poziv, neke puste da telefon zvoni, a druge odmah isključe telefon. Takođe ne odgovaraju ni na sms.

Posao koje obavljaju "hleb je sa sedam kora", a kao što ima različitih "klijenata" ima i različitih prodavačica "ljubavi" koje neretko ne izgledaju kao na fotografijama koje su postavile. Važno je staviti mamac pa će neka riba i da se upeca.

Neke prostitutke i dalje rade na ulici a nova lokacija se sa Železničke stanice preselila na Adu. Pogledajte u videu gde se tačno nalaze:

Daljinac

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OrthodoxDado CZ-Lj

    13. mart 2018 | 00:36

    A vamo starlete posle... Jadno je to i tuzno, kad prodas telo, sta ti je ostalo. Znam da mnogima to nije jedini izlaz ili boze da nahrane decu. Nego cisto laka zarada, tkve su nam i moralne vrednosti, idemo naped, brzo i nekontrolisano, demokratija i savremen zivot... Dokle, e to je vec drugo pitanje....

  • Krsta.

    13. mart 2018 | 09:31

    Pa hoćemo perverznu demokratiju, eto došla je ,gde nema morala ni kulture ,tradicije samo prljavi novac ...na bilo koji "demokratski način " da se zaradi

  • 😨

    13. mart 2018 | 07:21

    Za sve sto radimo imacemo posledice. Ovo je tuga za njinu decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA