PRVA ŠANSA ZA PROFESIONALNI RAZVOJ: Naučite kako funkcioniše jedna od najvećih kompanija na svetu

U programu je do sada učestvovalo preko 150 polaznika, a njih više od 50 je dobilo zaposlenje u kompaniji

  • 0

Diplomci ulazak u poslovni svet dočekaju zbunjeni i nespremni. Često se postavlja pitanje: "Šta sada?" Upravo da na mladima svet ostaje, kompanija Coca-Cola HBC Srbija dobro zna, i zato šestu godinu za redom organizuje jedinstveni Coke Summership program prakse.

Studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci, polaznici master studija i svi oni koji su u prethodne dve godine diplomirali, imaće priliku da na tokom šest nedelja spoje teoriju i praksu i usavrše svoja znanja iz poslovne komunikacije, efikasnog upravljanja vremenom, prezentovanja i upravljanja projektima.

U programu je do sada učestvovalo preko 150 polaznika, a njih više od 50 je dobilo zaposlenje u kompaniji.

Jedna od njih je Nađa Pejović, Management Trainee, Kontrola kvaliteta:

- Tokom šest nedelja Coke Summership prakse, bila sam deo sektora proizvodnje gde sam imala priliku da vidim kako funkcioniše sistem snabdevanja. Uvid u poslovanje i organizaciju velike korporacije, sticanje tehničkih znanja, treninzi i radionice u kojima smo razvijali lične veštine, druženja i prijateljstva koja su se nastavila i posle prakse su bili pravi izbor za slobodno leto između dve školske godine. Posle završetnka Coke Summership-a osetila sam benefite koje dinamično okruženje puno izazova donelo mom ličnom i profesionalnom razvoju, a svoju karijeru u Coca-Cola HBC sam započela u okviru Management Trainee programa - rekla je Nađa.

Foto: Promo

Tokom prakse, polaznici će na nedeljnom nivou imati priliku da rade na konkretnom projektu sa mentorom, ali i priliku da jedan dan dožive interaktivna predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Svi studenti koji završe program dobijaju potvrdu o završenoj praksi, a ulaze i u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija , a zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu se prijaviti u periodu od 12. marta do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA