KADA MALIŠANI FARBAJU JAJA ZA SVOJE DRUGARE: Velika humanitarna dečja uskršnja farbaonica u Tempu (FOTO)

Svi mališani koji dođu, moći će da se druše, zabave, i zajedno farbaju svoja uskršnja jaja od stiropora koja će nakon toga biti prodavana, a sav prikupljeni novac biće doniran Crvenom krstu za oporavak njihovih vršnjaka

  • 1

Uskrs je omiljeni praznik mališana ne samo zbog toga što mogu da se takmiče ko ima najjače jaje, već zato što mogu i da ukrašavaju uskršnja jaja svojim crtežima omiljenim crtanih junaka i superheroja.

Da ovaj viked bude je dan pravi mali festival uskršnje kreativnosti i humanosti pobrinuli su se Crveni krst i Tempo hipermarketi, u čijim će se prodavnicama tokom subote i nedelje 31. marta i 01. aprila od 12 do 15 časova organizovati "Humanitarna uskršnja farbaonica".

Svi mališani koji dođu, moći će da se druše, zabave, i zajedno farbaju svoja uskršnja jaja od stiropora koja će nakon toga biti prodavana, a sav prikupljeni novac biće doniran Crvenom krstu za oporavak njihovih vršnjaka.

Foto: Promo

- Uskrsu se tradicionalno najviše raduju deca, a želeli smo da ove godine svim mališanima ulepšamo i dane pred praznik. Ovaj Uskrs u Tempo hipermarketima obeležiće vršnjačka solidarnost i kreativnost, a sigurni smo da će to uz humanitarnu pomoć koja će biti sakupljena doneti i osmeh na lica svim dečacima i devojčicama kojima će Crveni krst nameniti ovu donaciju - izjavila je Marija Dimitrijević, marketing manadžerka Tempo hipermarketa.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA