≫ 

Nazvao je velike ljubitelje životinja licemerima i postavio im 3 pitanja koja su ih izbacila iz takta: Društvene mreže gore!

Žasto ste toliki licemeri i branite samo kerove i mačke, zapitao se korisnik jedne društvene mreže

  • 45

Svedoci smo pojave sve većeg broja ljubitelja životinja koji nam više nego agresivno nameću svoje stavove, glasno propagirane na rečima, ali ne uvek i na delima.  Ova vrsta licemerja iznervirala je jednog korisnika Reddit-a koji je svim ljubiteljima životinja postavio tri pitanja.

FEJSBUK OTKRIVA: Ovo je PRAVA istina o ljudima koji vole mačke! (FOTO)

1. Žasto ste toliki licemeri i branite samo kerove i mačke, zašto se ne zalažete za zaštitu svinja ili recimo komaraca, pa i oni su živa bića ako se ne varam? Zar prasići koji masovno stradaju za svaki Božić, slavu, svadbu i sahranu, nisu isto tako umiljati kao i kučići, a ko njih štiti?

2. I kad ste tako dobri pa vam je strašno žao pasa lutalica, zašto 99 odsto vas kučara koje srećem po gradu ne šeta obične kučiće (mešance) koji se mogu besplatno uzeti iz azila, već kupujete rasne štence i plaćate ih po 100 evra, samo da bi se ku.čili sa njima pred drugima, a onda od države tražite da se brine o lutalicama?

3. Ne znam zašto se toliko zgražavate Kineza koji deru i jedu pse? Pa nije naša kultura jedina na svetu, njima je to tradicija, kao što je nama da svinjama režemo vrat, nabijamo ih na grabov ražanj, a zatim pečemo. Indijci bi mogli da isto tako kažu za nas da smo psihopate, jer recimo jedemo krave, koje su kod njih svete životinje.

- Ako štitimo životinje onda to ne sme biti selektivno, meni su možda prasad draža od kerova, ali ja ne mogu nikome da zabranim da jede pečenicu za Božić - zaključio je on.

Kakav je vaš stav? Obavezno nam pišite u komentaru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA