Savršen prolećni vikend pokvariće kiša: Evo kada počinje da pada po gradovima (FOTO)

Značajnija promena vremena očekuje nas već od sutra

  • 0

Sunčan vikend i letnje temperature prekinulo je oblačno i vetrovito vreme, a pojedinim gradovima u toku dana će biti moguće kratkotrajne padavine.

Danas je Tomina nedelja i otvorena su vrata raja: Ovaj dan zove se i "Mali Uskrs", a jednu stvar morate da uradite

Značajnija promena vremena očekuje nas već od ponedeljka, pa će uz pad temperature od desetak stepeni olujni oblaci biti česta pojava.

BEOGRAD

Prognoza za Beograd, Printscreen: Yr.no

Danas će u većem delu dana u skoro celoj Srbiji biti pretežno suvo. Za prestonicu danas nisu prognozirane padavine. Temperatura će rasti do 15 sati, kada će dostići 24 stepena, a onda će početi da pada, pa će u večernjim satima iznositi 18 stepeni uz vetar koji neće slabiti do kraja dana.

NOVI SAD

Prognoza za Novi Sad, Printscreen: Yr.no

U Novom Sadu će vremenski uslovi biti slični, s tim što će biti više sunčanih intervala. Od 14 sati sunce će nestati iza oblaka, a u popodnevnim satima, oko 17 i 18 sati Novosađani će morati da nose kišobran.

KRAGUJEVAC

Prognoza za Kragujevac, Printscreen: Yr.no

U Kragujevcu će maksimalna temperatura biti nešto niža nego u Beogradu i iznosiće najviše 22 stepena. Već u 14 sati moguća je prva kiša, dok se nove padavine očekuju i tri sata kasnije, a sve će biti praćeno jakim vetrom.

NIŠ

Prognoza za Niš, Printscreen: Yr.no

Temperatura u Nišu ići će do 24 stepena u najtolijem delu dana, ali će za razliku od ostatka Srbije, u Nišu duvati slab jugoistočni vetar. Blaga kiša moguća je oko 15 sati, pa ponovo oko 18 sati.

Daljinac

(G.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA