≫ 

Ne zna se da li je odvratnija fotografija dede koji urinira na zid škole ili reakcije na nju (FOTO)

Većina je osudila onog koji je slikao dedu, navodeći kako siroma' starina nije imao gde drugo da se olakša

  • 8

Na profilu Svrljiških novina na Fejsbuku osvanula je fotografija, koja je slikana iz redakcije, pa "fotoreporter" nije ni morao da izađe iz prostorija u kojima radi. Ono što mu je bilo zanimljivo je deka koji urinira uz, navodi se u opisu fotke, zgradu lokalne osnovne školeSvaka čast, navodi se u potpisu, šerujte da svi vide koliko smo (ne)kulturni.

Neko je stalno urinirao u liftu, a onda je Bosanac došao na genijalnu ideju i stavio ve-ce šolju unutra!

Škola se nalazi uz zgradu JKSP "Svrljig", navodi se dalje, ali je ostalo nejasno da li je ova stara građevina zaista zgrada škole ili neki pomoćni objekat, što opet ne menja mnogo situaciju. Fotografija je izazvala brojne komentare, a većina je osudila onog koji je slikao dedu, navodeći kako siroma' starina sa štapom nije imao gde drugo da se olakša.

DECU BISTE ISPROZIVALI

Da u blizini škole svakako nije mesto da se bilo ko olakša, valjda je svima jasno, pa se tako u jednom od, malobrojnih, komentara navodi da su "deca u parku napravila čudo vi bih ste ih savesni građani prozvali ovde". Šta da je naišlo neko dete u tom trenutku? Pomislili bi od starca da je neko ko voli da se javno eksponira i pokazuje. Što nije daleko od istine, jer, osim škole tu su i prostorije javnog komunalnog preduzeća.

MNOGI ZABRINUTI ZA DEDINO ZDRAVLJE

Mnogi su komentarisali da je nedostatak javnog toaleta naterao čoveka da urinira gde bilo, ali kao da nikog nije bilo briga što je to odlučio da uradi baš u blizini škole. Neki su "prozvali" fotografa poručivši mu da će i on ostariti, što bi verovatno trebalo da znači da se u tim godinama neće obazirati na osnovnu kulturu i vaspitanje. Mnogi su bili "zabrinuti" za dedino zdravlje i njegovu prostatu, koja ne može da pričeka da stigne kući.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. april 2018 | 16:59

    To je kriv onaj profesor sto mu je dao jedinicu kad je deda isao u skolu,uostalom nuzda zakon menja, a ko nije nekad kad te pritera izvrsio negde nuzdu ,i kad smo mali bili roditelji bi znali samo da svuku pantalonice i negde uz ogradu ili stablo da piskimo,to je najmanji greh!

  • Ateista senior

    16. april 2018 | 17:52

    To šta je deda uradio nije lepo ali ne opasno po nekoga, za mnoge ružno a za dedu je to olakšanje, zar to ne rade sve živitinje gde god stignu i gde moraju , mislim da to ne zagađuje mnogo okolinu i ne predstavlja neku opasnost.Svako tumači na svoj nacin, ali kad ga pritera svako zaboravi estetiku i traži mogućnost da se olakša.

  • Ja

    16. april 2018 | 18:43

    Zaista je odvratno kad ideš ulicom a pri tom si žena koja vodi dete za ruku, u po bela dana, i onda koja god budala stigne vadi pišu i urinira pred vama. Meni je to bolesno. Što ne čekaju da ljudi prođu, što se ne sklone...u gradu svi podzemi prolazi smrde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA