Dejan radi u Žandarmeriji, student je teologije, novinar i poljoprivrednik: Već 10 godina ustaje u dva noću kako bi sve to postigao! (FOTO) (VIDEO)

Posle ovog teksta će vas sigurno biti sramota da kažete da nemate vremena za nešto!

  • 12

Dejan Stojadinović  je službenik Žandarmerije, student teologije, novinar i poljoprivrednik. Živi u selu Bistrica kod Petrovca na Mlavi je zaposlen u bazi Žandarmerije u Rakovici. Uz to, Dejan je student Bogoslovskog fakulteta i autor emisije "Ličnost i zajednica" koja se emituje na Televiziji Hram.

Bivše robijaše iz Kragujevca je na svakom koraku čekala rampa: Trebalo je da biraju - ili opet kriminal ili da je podignu sami (FOTO)

Dejan Stojadinović/Printskrin: Youtube/RTS Kvadratura kruga - Zvanični kanal

Dejan je i poljoprivrednik koji se ne stidi da sedne na traktor ili uzme motiku u ruke, u kojima je nekoliko sati pre toga držao hekler dok je sa kolegama iz žandarmerije bio u nekoj akciji.

Kako sve te uloge i ličnosti miri u sebi, Dejan je otkrio u emisiji Kvadratura kruga, gde je Branku otkrio koliko je detinjstvo ispunjeno odricanjima i nemaštinom isklesalo Dejana kao čoveka.

Dejan Stojadinović/Printskrin: Youtube/RTS Kvadratura kruga - Zvanični kanal

- Sve te uloge i ličnosti izgrađuju mene, kada bih bilo šta od toga oduzeo ne bih bio kompletan - rekao je Dejan.

Dejanova supruga kaže da bez obzira koliko on ima obaveza i koliko je često odsutan, energije ima na pretek i uvek nađe vremena da pokloni pažnju njoj i deci.

Dejan je autor emisije "Ličnost i zajednica" koja se emituje na Televiziji Hram/Printskrin: Youtube/RTS Kvadratura kruga - Zvanični kanal

Dejanov život je pun odricanja. Iako mu je plata opterećena kreditom, Dejan je uspeo da sagradi kuću. Sa svojom platom izdržava devetočlanu porodicu, a već 10 godina svake noći ustaje u dva sata kako bi iz Homolja stigao na vreme na posao u Beograd.

Dejan osim svojoj porodici pomaže i baki Zlati (92), koja živi u blizini, jer ko zna šta je muka ima i osećaj za druge.

Pogleajte imisiju o svestranom Dejanu Stojadinoviću:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja pa ja

    16. april 2018 | 22:59

    Svaka cast ljudska gromado!

  • Djesi

    16. april 2018 | 22:20

    Svaka cast ovom momku ! Izgleda ima viska energije

  • Filozof

    17. april 2018 | 11:34

    To ga opet neće spasiti narodnog suda i 100 sklekova pod punom opremom. Isto ili slično je radila žandarmerija po kraljem Aleksandrom kad su tukli protestante zbog potpisivanje konkorda sa Rimom i kad je žandarmerija sarađivala sa okupatorima. Kao danas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA