Glavna premija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" se dodeljuje ove subote: Da li ste već poslali koverte?

Poslednja runda na pomolu, skoro 10 miliona koverti u bazenu

  • 1

Još samo tri dana ostalo je do velikog finala nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018". Bazen sa kovertama puniji je iz dana u dan i u njemu se trenutno nalazi 9.719.514 koverata.

Jasna je uspavljivala svoju bebu, a onda ju je prekinula usplahirena svekrva: Saopštila joj je najradosniju vest (FOTO)

U subotu, od 17.30 u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a završava se nagradna igra i kao što je to i običaj, najbolje se čuvalo sa kraj. Umesto standardnih 12 automobila, u subotu se deli 2 više. Za kraj, dva stana u Beogradu čekaju na svoje vlasnike.

Ivan Milojković već je nekome doneo sreću Printskin: RTS

Prvi stan od 72 kvadrata nalazi se na Novom Beogradu, a kao glavna premija celokupne nagradne igre, stan u izgradnji od 70 m2 na prvom spratu zgrade BG Vista u naselju Beograd na vodi!

Imena istaknutih javnih ličnosti koje će imati čast da u poslednjem izvlačenju usreće građane i dalje se čuvaju u tajnosti, ali nema sumnje da će pred njima biti veliki zadatak da nekome promene život iz korena.

Ove godine će startovati nova platforma e-inspektora: Brnabić o uspešnoj borbi protiv sive ekonomije

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" jedna je od mera Vlade Srbije u borbi protiv sive ekonomije. Ovogodišnja nagradna igra po broju koverata već sada je nadmašila prošlogodišnji ciklus i broj koverata će gotovo sigurno premašiti 10 miliona. Svi građani imaju vremena da do petka do kraja radnog vremena pošta pošalju koverte sa po 10 računa ili slipova od po minimum 100 dinara i tako dobiju šansu da se u nedelje probude kao vlasnici novog stana, automobila ili vaučera za kupovinu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA