Pogledajte neiživljene životinje u telu dva vandala kako lome drveće i kante po Bačkoj Palanci (VIDEO)

Da li ih neko prepoznaje?

  • 5

Da nam je neko pričao, ne bismo verovali. Ali, kamere ne lažu. Dvojica vandala iz Bačke Palanke lomila du drveće i prevrtala kante za đubre pod okriljem noći, a onda nastavili šetnju kao da se ništa nije desilo.

Mlade sadnice drveća stradaju svakog dana u Bačkoj Palanci. Lome ih vandali. I tako već godinama. Uništavanje drveća i zelenih površina najčešće se događa noću, pa je vandale teško identifikovati i adekvatno kazniti.

Na sreću, ovu dvojicu huligana snimile su kamere, pa će, nadamo se, da ih stigne zaslužena kazna. Snimak dvoje muškaraca koji lome mlado drveće i prevrću kante za đubre izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Zakonom uvesti da sve što polome i unište sami nadoknade svojim radom kopajući na njivi po gradu da čiste kanale... Da spoznaju vrednost tog drveta, te kante za otpad, saobraćajnih znakova, klupa, cveća....

- Kao građani da tražimo da ih kazne po hitnom postupku i to tako rigorozno da budu opomena za druge.

- Ništa čudno, nažalost. Ovo su skoro svakodnevne scene u centru grada, pogotovo u ulici Veselina Masleše i okolo. Pravo je čudo što nisu oštetili i parkirane automobile.

- Šta reći? Ništa ne reći nego podeliti video i videti da li ih neko poznaje. I zna se šta....kazna novčana u vrednosti deset takvih kanti i deset drveća...

- Ovom prvom kazna godinu dana u rasadniku, pa nek sadi svaki vikend subotom i nedeljom, a drugom skupljanje smeća, prva smena u javnom komunalnom preduzeću vikendom, cele godine...i da vidiš nakon godinu dana kako poštuju tuđi rad.

Daljinac

(G. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    26. april 2018 | 15:03

    Донети закон који би обавезао насилнике да надокнађују штету насталу на јавним површинама докле год не ухвате следеће насилнике. За наш буџет је свеједно ко ће надокнадити штету али овим јунацима неће ићи у прилог такав закон па би они уједно и чували јавне површине и саветовали друге да то не чине. Само жестоко и немилосрдно према јунацима који делују под окриљем мрака.

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    26. april 2018 | 14:49

    Nekom ludaku nije dovoljno što je 100% lud, nego se udruži sa drugim ludakom, pa se oba ponose, jer im se čini da su sada bar po 200% ludi, ako ne i više! ;-) ;-)

  • Laku

    26. april 2018 | 14:27

    Hoće li više biti adekvatno kažnjeni ovakvi vandali? Samo velike kazne, a ne simbolične.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA