≫ 

Izvučeni poslednji dobitnici: Stan u Beogradu na vodi osvojila Bančević Radojka iz Zemuna, na Novom Beogradu Vukadin Božović iz Šida

Nagrade će izvlačiti muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, glumac Bojan Perić, glumica Andrea Ržaničanin, bronzana džudistkinja iz Tel Aviva Milica Nikolić, pevač Sergej Ćetković, kao i selektor i golman fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i Vladimir Stojković

  • 18

Počelo je poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018", a u igri za vredne nagrade je čak 10.732.295 koverata koje su slali građani.

Imre je večeras najsrećniji čovek u Srbiji: Dobio je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", a izvlačenje nije ni gledao

Izvlačenje možete pratiti uživo na Prvom programu RTS u 17.20.

Nagrade će izvlačiti muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, glumac Bojan Perić, glumica Andrea Ržaničanin, bronzana džudistkinja iz Tel Aviva Milica Nikolić, pevač Sergej Ćetković, kao i selektor i golman fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i Vladimir Stojković.

Oni su među brojnim javnim ličnostima koje su podržale borbu protiv sive ekonomije.

Foto: RTS

Stan od 73 kvadrata na Novom Beogradu osvojio je Vukadin Božović iz Šida.

Bančević Radojka iz Zemuna srećna je dobitnica stana u izgradnji u Beogradu na vodi.

Izvučeni dobitnici 14 automobila "fijat 500l": Dajana Kelš (Apatin), Makević Dragica (Kikinda), Vasa Igić (Futog), Dragan Marković (Šabac), Zdravko Milekić (Šabac), Katarina Telek (Lalić), Aleksandra Mitrović (Opovo), Marija Tomić (Niš), Olga Marković (Vršac), Miroslav Stajković (Prokuplje), Božić Dijana (Subotica), Perkin Ilona Bačko (Petrovo selo), Nikola Bradić (Beograd), Mikša Radmiča (Novi Kneževac).

Vaučere za šoping u tržnom centru "Ušće" u vrednosti od 120.000 dinara dobili su: Šanković Valentina (Beograd), Mirjana Budimir (Beograd), Spajić Dejan (Beograd), Danica Stojanović (Zrenjanin), Popović Slavica (Skobalj), Dragoslav Savić (Beograd), Hermina Časni (Mol), Knežević Mila (Bistrica), Dragan Zarić (Žagubica), Nimčević Teza (Subotica).

Vaučere kompanije "Gorenje" dobili su: Bogićević Kristina (Višnjićevo), Tomašević Milevka (Priboj), Bosiljka Mančić (Banovci), Lidija Miljković (Bor), Helena Jovanović (Novi Sad), Miroslav Lazar (Stara Pazova), Miljanka Petronijević (Kruševac), Andrija Havran (Vršac), Zvonimir Dimić (Jagodina), Uroš Kokman (Beograd).

Izvučeni dobitnici vaučera "Gomeksa" u vrednosti od 60.000 dinara su: Šljukić Sveto (Prijepolje), Marjanović Slobodan (Prokuplje), Sanja Jakšić (Kikinda), Jelena Petrović (Lipe), Agata Poljaković (Novi Sad), Vladimir Dražić (Pančevo), Stojanović Milica (Beograd), Slađana Štetin (Pančevo), Mirjana Canić (Rekovac), Banković Mirpslava (Mladenovac).

Printskrin: RTS

POSLEDNJE IZVLAČENJE 

Kako je saopštila Vlada Srbije, koja je priređivač nagradne igre, nagrade koje ovaj put očekuju učesnike su 30 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima '''Gomeks'', "Gorenje'' i ''Ušće šoping centar'', 14 automobila Fiat 500L i čak dva stana jedan od 72 metara kvadratnih na Novom Beogradu i glavna premija - stan u izgradnji u Beogradu na vodi, površine 70 metara kvadratnih.

Komisija od pet članova prisustvovaće izvlačenju i odmah tokom emisije, proveriti ispunjenost uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Saopšteno je da će Vlada Srbije, kao priređivač nagradne igre, sve srećne dobitnike pozvati već sutra i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Foto: RTS

Priređivač zadržava pravo da obavi naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika" u četvrtak 3. maja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije i RTS-a.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Politika" dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u "Politici".

Nagradna igra "Uzmi racun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, ciji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskog plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    28. april 2018 | 17:47

    Iz Valjeva u ovih 7 ili 8 izvlacenja niko,a iz Zrenjanina koji ima isti broj stanovnika preko 30

  • Valjevka

    28. april 2018 | 18:05

    Bas sam to htela da kazem i pitam,zar je moguceda nikog nema iz Valjeva.Zasto sve koverte nisu jednoobrazne nego se po kovertima lepi svasta te zuta crvena upadljive.To onda nije fer izvlacenje!!!!

  • FRENKI

    28. april 2018 | 18:55

    Sergej se na pola izvlačenja umorio,pa je birao sve šarene sa vrha.,nije fer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA