Todor iz Novog Sada je doživeo sudar, a dok je ležao onesvešćen i krvave glave - opljačkali su ga!

Skrenuo je naglo da izbegne kamion i onda je završio u kanalu pored puta

  • 12

Da ljudska zloba nema granice svedoči iskustvo Todora Žuržovana (34) iz Novog Sada. Pijanista i fotograf prošle nedelje doživeo je saobraćajnu nesreću na autoputu u blizini Inđije, a dok je bio u nesvesti neko ga je opljačkao.

Todor je da bi izbegao sudar sa kamionom koji se pred njim pojavio u deliću sekunde, naglo skrenuo i završio u kanalu pored puta. Sudara se ne seća.

- Znam samo da se kamion pojavio ispred mene. Da li je on zakočio ili sam ja u deliću sekunde spustio pogled, ne sećam se. Uglavnom, sledeća scena koju pamtim je da me jedan čovek drži i zamotava zavoj oko glave, te u tom trenutku upravo stiže hitna pomoć - kaže Žuržovan.

Uhapšena žena koja je harala Bačkom Palankom: Ukrala čak i mikrofon iz crkve

Kad je došao sebi hteo je da javi majci šta se dogodilo ali nije mogao da nađe telefon. Zamolio je čoveka koji mu je pomogao da ga okrene, ali je bio nedostupan.

- Ne mogu ništa da tvrdim, ali izgleda su me opljačkali dok sam bio onesvešćen. Možda se telefon razbio, pa je nedostupan, ali nisam ga pronašao. Čovek koji mi je pomogao rekao je kada smo videli da nema telefona da su tu bili još neki ljudi pre njega. Ali su otišli. Njih se ne sećam. Tek kad mi je šlep služba dovezla auto, shvatio sam da mi fale i druge stvari, hard-diskovi, pumpa za auto, lanci za gume, kablovi za startovanje i još neke sitnice - nastavlja sagovornik.

Todor kaže da ne može nikog da optužuje jer se ne seća ali i ne može ni da zamisli scenu da dok leži onesvešćen sa krvavom glavom neko iz auta i gepeka krade stvari.

"Neću goniti kradljivce"

Policija je došla i napravila uviđaj, ali Žuržovan kaže da neće goniti kradljivce, stvari nisu bile toliko vredne, a smatra i da od njihovog pronalaska nema ništa.

VIDEO: Udes dva dostavna vozila kod Skadarlije

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    28. april 2018 | 23:28

    I recite da niste za DUSANOV ZAKONIK

  • pc

    28. april 2018 | 23:55

    Lopove treba goniti i naci. Kada i se nadju treba sa odu na dugo prevaspitavanje.

  • D. S.

    28. april 2018 | 23:52

    Da li je ovo moguće? Pa u šta se ovaj svet pretvorio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA