≫ 

Današnja vremenska prognoza (1. maj 2018. godine): Sunčano i toplo, temperatura do 30 stepeni (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 30

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče u jugoistočnim, južnim i zapadnim predelima Srbije, u delovima zapada Mačve, Srema, Bačke i u planinskim predelima istočne Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca.

Šta vam treba za promajski uranak i koliko to sve košta? (SPISAK I CENOVNIK)

Minimalna temperatura će biti od 11 do 17°C, a maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog poravca. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 29°C.

Iznad većeg dela Evrope biće oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se obilnije padavina usled ciklona očekuju na severozapadu i zapadu Evrope, na zapadu Mediterana i na severu Evrope. Na istoku i jugoistoku biće sunčano.

Najhladnije će biti u Skandinaviji sa temperaturom od 5 do 10°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom i do 31°C.

Sara Damjanović Telegraf.rs

Posle podne i uveče u kontinetalnim predelima očekuje se jači razvoj oblačnosti, a ponegde se očekuje i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 21 u zapadnim i severozapadnim do 31°C u centralnim predelima poluostrva.

U Srbiji se narednih dana očekuje sunčano i veoma toplo vreme. Posle podne i uveče tek ponegde se očekuje jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 25 do 31°C.

U Beogradu će narednih dana biti sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana biće do 30°C.

Pogledajte jutarnju vremensku prognozu: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA