Policija je danas najvrednija: Momci u plavom brinu o bezbednosti svih koji obeležavaju 1. maj (FOTO)

Ministar unutrašnjh poslova Nebojša Stefanović čestitao je svima Međunarodni dan rada

  • 0

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji na izletištu na Avali brinu o bezbednosti i sigurnosti ljudi koji obeležavaju Prvi maj i tom prilikom svim građanima Republike Srbije čestitao je Međunarodni dan rada.

- Svim građanima Republike Srbije čestitam Prvi maj. Ovo je praznik kada treba da se setimo svih onih koji su se izborili za prava radnika, ali i dan kada primerom treba da pokažemo da smo ozbiljni i odgovorni ljudi. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas su na terenu, rade kako bi osigurali bezbednost i bili tu ukoliko ljudima zatreba pomoć - istakao je Stefanović.

Ministar Stefanović svima je čestitao Međunarodni praznik rada Foto: MUP

Ministar je precizirao da su na izletištima angažovani pripadnici vatrogasno–spasilačkih brigada koji vode računa o tome da neka vatra slučajno ne uzrokuje požar.

Na izletištima su angažovani pripadnici vatrogasno–spasilačkih brigada Foto: MUP

- Pripadnici policije opšte nadležnosti danas će patrolirati na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana kako bi osigurali maskimalnu sigurnost i bezbednost - dodao je Stefanović.

Policija će patrolirati na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana Foto: MUP

Prema rečima ministra, doprinos bezbednosti pružiće i pripadnici interventne jedinice, Policijska brigada, saobraćajna policija i sve druge jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, a na izletištu na Avali angažovan je i policijski orkestar.

Na izletištu na Avali angažovan je i policijski orkestar Foto: MUP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA