≫ 

Ko najviše uživa u seksu, ko priznaje da ima divlje fantazije ili da unajmljuje prostitutku - Srbi ili Srpkinje?

Jedna od činenica je da više žena nego muškaraca nema stalnog partnera/partnerku

  • 6

Najviše u seksu, ali i u braku, uživaju najobrazovaniji muškarci, pokazalo je istraživanje Images-Srbija, prezentovano na današnjoj Men konferenciji.

Trener otkriva koliko vežbi za guzu Kim Kardašijan uradi nedeljno kako bi izgledala savršeno

Više od polovine ispitanika oba pola rekli su da su zadovoljni ili veoma zadovoljni seksualnim odnosima sa svojim sadašnjim partnerima/partnerkama. Ipak, najviše užitka u tome imaju oni sa fakultetskim diplomama.

Od faksa do užitka Foto: Profimedia / Recite ovih 5 reči u krevetu i sačekajte da vidite šta će da se desi

Od 1.060 muškaraca i 540 žena koji su učestvovali u istraživanju, njih 92,6 odsto je sebe odredilo kao heteroseksualne osobe. Zanimljivo je to da su muškarci češće pokušavali da izvrdaju odgovor i ređe se deklarisali kao homoseksualci, nego žene, što autorka istraživanja Marina Blagojević Hjuson tumači njihovim konzervativnim stavovima.

Za razliku od njih, žene nisu imale problem da otkriju kako fantaziraju, žele ili već konzumiraju seks sa pripadnicama istog pola.

Istovremeno, više žena nego muškaraca nema stalnog partnera/partnerku.

MUŠKARCI I KONDOMI

Pripadnici jačeg pola i dalje gaje relativno raširen otpor prema kondomina, pokazalo je ovo ispitivanje.

Ako baš insistiraš Foto: Pixabay

Ipak, ako bi parterke insistirale na zaštićenom seksu, preko 70 odsto njih je reklo da se ne bi osećalo uvređeno, niti bi se naljutili. Prezervativu se najmanje protive stariji milenijalci, tj. muškarci od 25 do 30 godina.

Sociološkinja je otkrila jednu veoma intimnu priču koja povezuje kondome i abortuse. Ona je navela da vrlo često obrazovane žene, čak i lekarke, koje itekako znaju kako da se zaštite od neželjene trudnoće, ostaju u drugom stanju, a potom se odlučuju na abortus. Razlog tome leži u osećaju moći i potvrde muževnosti koji muškarac dobija kada ženu ili devojku učini trudnom - osećanju kojem one neretko odlučuju da udovolje.

PETINA UNAJMILA ŽENSKU, A SAMO JEDAN ODSTO MUŠKU PROSTITUTKU

Svaki peti muškarac je imao polni odnos sa seksualnom radnicom, a samo jedan odsto sa muškarcem koji prodaju seksualne usluge. 

Prostitutke su jednako unajmljivali i doktori nauka i oni sa osnovnim nivoom obrazovanja.

VIDEO Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu:

(D.D.S. d.savanovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    17. maj 2018 | 17:04

    Hvala prostitutkama sto postoje😁

  • Teslina naslednica

    17. maj 2018 | 17:53

    Bravo za tekst! Sto se zena koje uzimaju novac u zamenu za seks tice, to su heroji i trebalo bi da dobiju nacionalne penzije.Samo oni koji ne znaju koliko hrabrosti treba za razna izivljavanja i ponizavanja mogu biti protiv toga, a to su onda licemeri! Sto se kondoma tice, ne treba insistirati, ipak su i muskarci spremni da plate dodatno za zadovoljstvo da isprskaju zenu

  • Dr

    20. maj 2018 | 09:59

    U seksu više uživaju žene ! Čist primer : Kad te svrbi u uvetu i ti ga protrljaš prstom kome više prija prstu ili uvetu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA