Stočar Radojko oslobođen krivice, sad ne zna šta će od sreće: Pokazalo se da u sudu ne sede samo opaki ljudi

- Beskarajno hvala sudiji na razumevanju - ne prestaje da ponavlja Radojko

  • 7

Stočara sa Golije Radojka Živkovića (70), sudija Prekršajnog suda u Vrnjačkoj Banji oslobodio je odgovornosti, po osnovu prijave da je navodno izgubio "trag" teletu kojeg je prodao.

On je, naime, prodao umatičeno tele, ali povratni list koji je dobio od kupca da prosledi veterinaru je izgubio.

Stočaru Radojku (70) preti novčana kazna jer ne zna šta je sa teletom koje je prodao

Zbog ovog dela, Radojko Živković dobio je poziv od sudije za prekršaje iz Vrnjačke Banje, za koje je po zakonu određena kazna i do 50.000 dinara.

- Iako mi je otišao čitav dan, oduševila me je sudija Biljana Milićević Mazić koja mi je odmah rekla da me oslobađa prijave koja je, ruku na srce, bila besmislena. Rekao sam joj da smatram da nisam uradio ništa loše što sam prodao tele koje sam sam odgajio - rekao je za Glas zapadne Srbije ovoj golijski stočar iz sela Milići.

- Beskrajno joj hvala na razumevanju, jer se pokazalo da u sudu ne sede neki opaki ljudi, već da ima i onih koji razumeju muku nas običnih ljudi - rekao je Radojko.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    17. maj 2018 | 17:36

    Sacuvaj boze kakva nam je drzava ovaj jadnik prodao tele i oce da ga kazne a ovi drugi prodadose tek rodjenu decu a ovi sto kaznjavaju ne mogu da ih yhvate a kamoli da ih kazne

  • Lucifer 1.

    17. maj 2018 | 16:40

    Prekršaj je prekršaj,ako je prekršaja bilo,sudija nije postupio po zakonu,zato nam tako i ide u državi i pravosuđu.Emocije ne treba da odlučuju nego ucinjeno delo,kriminal u tgovini stoke treba da se iskoreni,lanac praćenja stočnih grla je prekinut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA