Vera i Milorad se ni na onom svetu ne odriču svinjokolja: Da li je ovo najbizarniji nadgrobni spomenik u Srbiji? (FOTO)

Ne znamo da li je baka Vera Ristivojević ovo tražila, ali njen suprug Milorad smatrao je da njihov zajednički nadgrobni spomenik treba da izgleda baš ovako

  • 4

Svaki nadgrobni spomenik priča svoju priču. Uobičajeno je da na njima stoji godina rođenja i smrti pokojnika, fotografija i ko podiže spomenik. Nije retkost da se voljenom na spomenik uklešu i stihovi neke pesme da se pokaže koliko je bio voljen. Ali, spomenici koji imaju ovo i još mnogo više su oni o kojima se priča.

Milovan je nadživeo 4 supruge, nijednu nisu vodili kod lekara i sve su umrle na isti način: Njega i dalje niko ne može da zaboravi (FOTO)

Ne znamo da li je baka Vera Ristivojević ovo tražila, ali njen suprug Milorad smatrao je da njihov zajednički nadgrobni spomenik treba da izgleda baš ovako. Ispod njihovih imena uklesana je slika koja ih prikazuje pokraj obešene, upravo zaklane svinje, koja je spremna za šurenje i čišćenje iznutrica.

Znamo da je mnogima svinjokolj jedan od omiljenih događaja u toku godine, ali Milorad i Vera su, očito, toliko uživali u ovim aktivnostima da je trag o tome morao da bude zabeležen i na njihovom grobu.

VIDEO: Dirljivi govor Ivane Žigon na sahrani njene majke Jelene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    19. maj 2018 | 17:46

    A sta ce ljudi, od toga su ziveli i to im je bio moto u zivotu. Pocivajte u miru, nadam se da vas nije ubio visok krvni pritisak, holesterol i trigliceridi.

  • Vukac

    19. maj 2018 | 18:59

    Meni ovo nije ni morbidno ni smješno.kakvi su spomenici pojedinih pokojnih tajkuna ,e to je smjesno .ismjevat ove vrijedne pokojne ljude koji su na ovaj način podigli i odhranili ko zna koliko djece i unučadi ,pa su imali želju da to ovjekovjece nije morbidno. Ja to tako gledam a vi kako ocete

  • Bakal

    19. maj 2018 | 17:59

    To je ljudima bila jedina fotografija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA