Bojan neće u zatvor bez svoje stoke: Tražio da iza rešetaka povede kravu, kokoške i svinje (FOTO)

Prethodnih godina, u petnaesetak policijskih prijava i zahteva, Bojan Radovanović je napravio više od 30 prekršaja od kojih se oni najteži ponavljaju, navode iz suda

  • 13

Nakon što mu je stigao poziv za izdržavanje kazne zatvora, a on ponudio da kaznu izdržava sa stokom koju poseduje na svojoj farmi, jer navodno nema ko da se brine o životinjama, iz Prekršajnog suda u Prokuplju ističu da je Bojan Radovanović (36) iz Novog sela kod Kuršumlije više puta kršio Zakon o bezbednosti saobraćaja, te da će 22. maja, ipak morati iza rešetaka i to sam, pišu Južne vesti.

Pop švercuje drogu i dobije nanogicu, a ja zbog neregistrovane prikolice moram da robijam: Bojan ide u zatvor jer je prevozio seno (VIDEO)

Predsednik Prekršajnog suda Slađana Drašković demantuje informacije koje su se pojavile u medijima da Radovanović ide na izdržavanje kazne zbog neregistrovane prikolice, već da se radi samo o jednom od nekoliko teških prekršaja koje je napisala tokom kontrole kuršumlijska saobraćajna policija.

Bojan ima 26 krava, svinje, prasiće i 50 kokošaka, Printscreen / B92

- Od 5 prekršaja koja mu se stavljaju na teret u prekršajnoj prijavi policije, bar 3 su po Zakonu o bezbednosti saobraćaja teška dela protiv bezbednosti, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, u pijanom stanju, odbijanju alkotestiranja – tvrdi Draškovićeva.

BLAGONAKLON SUD

Ona naglašava da je sud posebno bio "blagonaklon“ prema Radovanoviću baš zbog situacije u kojoj se nalazi i da su mu na desetine puta izlazili u susret tako što su mu omogućili da plati kaznu na rate ili da je odloži na određeni period.

Ona ističe da je prethodnih nekoliko godina, u petnaesetak policijskih prijava i zahteva, Bojan Radovanović napravio preko 30 prekršaja od kojih se oni najteži ponavljaju, poput upravljanja motornim vozilom pod zabranom, bežanja sa lica mesta, vožnje u pijanom stanju, odbijanja alkotestiranja i slično.

Priznaje da mu ovo nije prva kazna i ističe da je već ležao 5 dana zatvora i platio oko 550.000 dinara na ime kazni po ranijim prekršajima.

VIDEO: Povećavaju se kapaciteti zatvora u Srbiji

(Telegraf.rs / Izvor: juznevesti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Barca

    19. maj 2018 | 20:07

    Pa dokle druže da voziš neregistrovano? Pustili te jednom,dvaput,triput,pet puta ti i dalje. I sad ćeš da kukaš kako nemaš kome stoku. Trebalo je ranije da misliš o tome. I izgleda država opet kriva. Kad sprovode zakon ne valja,kad ne sprovode kako mi mislimo da treba,opet ne valja. A mi ćemo da pravimo prekršaje i krivična dela i da kukamo kako nas kažnjavaju. I treba da ideš sad malo u zatvor. To tako ide. Prodaj stoku,pa kad izadjes opet kupi i eto. Pa registruj prikolicu i ne brini.

  • Svedjanin

    19. maj 2018 | 20:54

    A dileri droge sa slobode Neka kaze sudija koliko su dilera droge uhvatili pa pustili i oni prodaju opet.Tako i ovaj mucenik vozi ne regostrovanu prikolicu bas prekrsaj.

  • Tomislav

    19. maj 2018 | 19:35

    Nije on jedini takav, ima ih vise koji se ponasaju bahato u saobracaju. U Nemackoj je stroziji zakon ali moramo da prihvatimo njihov zakon. Inace su velike kazne. !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA