≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (21. maj 2018. godine): Toplo i sunčano ceo dan, duvaće slab vetar (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 2

U Beogradu će danas prepodne biti sunčano, a popodne nas očekuje toplo vreme. Duvaće slab i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 12° C, maksimalna dnevna 26° C.

Zabeleo se Mačkat usred maja: Grad bukvalno formirao snežni pokrivač i stvorio neverovatan prizor (FOTO)

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano. Pre podne u južnim i istočnim, sredinom dana, posle podne i uveče i u ostalim predelima biće promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 20°C na jugu do 27°C na severu Srbije.

Narednih dana promenljivo oblačno, toplo, sprano i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U košavskom području u utorak duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 25 do 29°C, a u petak oko 30°C.

Narednih dana  u Beogradu promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 27 do 29°C.

Danas će iznad većeg dela Evrope biće suvo i uglavnom pretežno sunčano. Kiše i pljuskova sa grmljavinom biće u delovima južne, zapadne i istočne. Najhladnije biće u na zapadu Skandinavihesa temperaturom oko 15°C, najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    20. maj 2018 | 21:04

    Postoji li vreme van Beograda

  • Pop

    20. maj 2018 | 23:20

    Devojko draga, ti si za dnevnik...za emisije ...ovo je limunada za tebe! Gledam i pitam se dokle ces voditi prognozu?! Saro lepa i pametna! Plus glas odmor za usi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA