≫ 

Današnja vremenska prognoza (21. maj 2018. godine): Jutro sunčano, popodne mogući pljuskovi (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 3

U Beogradu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 27° C.

U Srbiji u ponedeljak pretežno sunčano. Pre podne u južnim i istočnim, sredinom dana, posle podne i uveče i u ostalim predelima biće promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 20°C na jugu do 27°C na severu Srbije.

Narednih dana promenljivo oblačno, toplo, sprano i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U košavskom području u utorak duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 25 do 29°C, a u petak oko 30°C.

Narednih dana u Beogradu promenljivo oblačno, toplo, sprano i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 27 do 29°C.

Danas iznad većeg dela Evrope pretezno suncano, a u Rimu i Madridu sa kisom. Najtoplije je u Atini sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 30 stepeni.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Pogledajte jutarnju vremensku prognozu: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA