≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (21. maj 2018. godine): Lepo veče sa slabim vetrom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 5

U Beogradu do kraja dana sunčano. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 27° C

U Srbiji u utorak tokom jutra i dela prepodneva sunčano, dok se na severoistoku i krajnjem severu očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Tokom dana u većini predela promenljivo oblačno, a sredinom dana, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 11 do 18°C, maksimalna dnevna od 24 do 28°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće kišovito i svežije, temperatura 21 do 23°C.

U Beogradu u utorak pre podne sunčano. Posle podne promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 26°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U košavskom području u sredu duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 23 do 29°C. U subotu sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura biće u većini predela oko 30°C. U košavskom području ponovo će duvati jak jugoistočni vetar.

Narednih dana u Beogradu promenljivo oblačno, toplo, sprano i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana biće do 28°C. U subotu sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura biće oko 30°C.

U utorak iznad većeg dela Evrope biće suvo i uglavnom pretežno sunčano. Kiše i pljuskova sa grmljavinom biće u delovima južne, zapadne i severozapadne Evrope, a grmljavinske oluje očekuju se na Balkanskom polustrvu. U većem delu Evrope maksimalne temperature kretaće se od 20 do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA