≫ 

Haos na niškom semaforu: Maloletni perači prozora poslali vozača u bolnicu (FOTO)

Sanitet je čoveka koji se žalio na pečenje u očima prebacila do Očne klinike

  • 11

Nestašluk maloletnika perača stakla na automobilima, danas je jednog Nišliju poslao u bolnicu. Čoveka, koji je putovao autobusom gradskog prevoznika "Arriva" kroz otvoren lufter, deca su po očima poprskala tečnošću za pranje, pa je vozač pozvao Hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu.

Incident se dogodio danas oko 13.50 sati u Voždovoj ulici u blizini niškog Narodnog pozorišta kada se autobus koji saobraćaja na relaciji Somborska-Železnička stanica zaustavio na semaforu.

Dečaci su se igrali loptom na niškom igralištu, kada je na njih pao zid: Jedno dete teško povređeno! (FOTO)

- Dečaci su prskali putnike jer su lufteri bili otvoreni s obzirom na to da je vrućina. Jedan muškarac se požalio da mu je ta tečnost dospela u oči pa je vozač pozvao Hitnu pomoć - saopštio je Srdjan Cekić, rukovodilac niške filijale "Arrive".

Sanitet je čoveka koji se žalio na pečenje u očima prebacila do Očne klinike a za sada nema informacija o njegovim povredama.

Milica Jovović, portparol Osnovnog javnog tužilaštva potvrdila je ovaj događaj.

- Dežurni tužilac naložio je policiji da prikupe potrebna obaveštenja o ovom događaju a zavisno od tih informacija odlučiće se o daljem postupanju – kazala je Jovović.

VIDEO: Kamion bez vozača išao 60 metara u rikverc

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje ime

    22. maj 2018 | 17:14

    Ljudi moji, živim već 30 godina vani. Prošao sam bukvalno cijeli svijet i nigde nema djece da peru šofer sajbne sem u jJužnoj Americi i Africi. Uradite nešto za boga miloga? To je tako ponižavajuće pogotovo kad neki stranac se zadesi u Srbiji. Šta to treba da znači? Čim stanem na semaforu da me mali romi salijeću. Ili ih šaljite u školu ili u popravni dom.

  • Gagi

    22. maj 2018 | 18:09

    Na istom tom mestu sam od njih doživeo neprijatnost pokusao je da me ispraska a bio sam sa decom i zenom u kolima. Pa sam se parkirao pored Oksford centra vratio se i zavalio takvu samarcinu da ce da me se seca celog svog života.

  • Nislijka

    22. maj 2018 | 19:52

    Krajnje je vreme da Centar za socijalni rad uradi nesto po pitanju maloletnih bahatih peraca prozora.Ugrozena je bezbednost vozaca,cigancici nas psuju i pljuju ukoliko im se da manje od 50 dinara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA