≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (22. maj 2018. godine): Promenljivo, povremeno sa kišom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 1

U Beogradu prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 27° C.

U narednom satu stiže nevreme u Srbiju: Kruži upozorenje da se najgore nepogode očekuju u ova tri grada (FOTO)

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak. Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 23 do 29°C.

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Maksimalna temperaturau četvrtak od 22 do 28°C, a u petak od 24 do 30°C. U subotu malo svežije. U nedelju uglavnom pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura od 24 do 28°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA