≫ 

Stočar se nije pojavio u zatvoru sa stokom: Nestao je iz sela, a policajcima će biti naređeno da ga nađu i sprovedu do ćelije

U sudu naglašavaju da su posebno bili „blagonakloni“ prema Radovanoviću baš zbog situacije u kojoj se nalazi i da su mu na desetine puta izlazili u susret

  • 27

Bojan Radovanović (27) iz Novog Sela kod Kuršumlije nije se juče sa stokoma i kokoškama pojavio na izdržavanju kazne u Okružni zatvor u Prokuplju, već je nestao, a sud će narediti policiji da ga nađe i sprovede u zatvor, saznaje Telegraf.rs.

Vozio seno u neregistrovanoj prikolici, pa sad mora u zatvor: Idem na robiju, ali da sa mnom ide i moja stoka (FOTO)

Prekršajni sud je Radovanoviću nekoliko puta "progledao" kroz prste, ali ih je zloupotrebio. U sudu naglašavaju da su posebno bili „blagonakloni“ prema Radovanoviću baš zbog situacije u kojoj se nalazi i da su mu na desetine puta izlazili u susret tako što su mu omogućili da plati kaznu na rate ili da je odloži na određeni period.

Radovanović nestao iz sela Printscreen / TV O2

Kako se sada nije pojavio u zatvoru, sud je odlučio da ga policajci nađu i sprovedu u zatvor gde treba da odsluži kaznu od 40 dana.

Podsetimo, nakon što mu je stigao poziv za izdržavanje kazne zatvora, a on ponudio da kaznu izdržava sa stokom koju poseduje na svojoj farmi, jer navodno nema ko da se brine o životinjama, iz Prekršajnog suda u Prokuplju ističu da je Bojan Radovanović (36) iz Novog sela kod Kuršumlije više puta kršio Zakon o bezbednosti saobraćaja, te da će se kad bude nađen odmah sprovesti u zatvor - ali bez stoke i kokoški.

Predsednik Prekršajnog suda Slađana Drašković demantovala je informacije koje su se pojavile u medijima da Radovanović ide na izdržavanje kazne zbog neregistrovane prikolice, već da se radi samo o jednom od nekoliko teških prekršaja koje je napisala tokom kontrole kuršumlijska saobraćajna policija.

- Od pet prekršaja koja mu se stavljaju na teret u prekršajnoj prijavi policije, bar tri su po zakonu o bezbednosti saobraćaja teška dela protiv bezbednosti, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, u pijanom stanju, odbijanju alkotestiranja - tvrdi Drašković.

VIDEO Pogledajte prilog o Bojanu Radovanoviću i njegovim životinjama

Pogledajte još Zatvorenici rešili problem pasa lutalica:

(Telegraf.rs/B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S. M.

    23. maj 2018 | 13:10

    Pop sa 27 kg .droge i doazima da je to cinio i ranije može da nosi nanogicu a čovek koji je vozio neregistrovanu traktorsku prikolicu u zatvor i neka mu pocrka stoka. Pravdo gde si ?

  • Melanija

    23. maj 2018 | 14:38

    Štomu ne stavite nanogicu i nek služi kaznu kući , bolje nego stoka da mu crkava , kako velikim kriminalcima dopuštate da služe zatvor u kućnom pritvoru , zašto neko može neko ne može zar je zakon tolko različit za seljaka i graskog kriminalca, seljak uvek nadrlja a ništa nije strašno uradijo , sramota

  • Milan

    23. maj 2018 | 13:10

    On u zatvora a ozbiljni kriminalci i ubice nanogice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA