≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (24. maj 2018. godine): Pre podne sunčano, a kasnije nas očekuje pravo nevreme (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 0

U Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Pre podne u severnim i centralnim predelima Srbije biće sunčano. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 23 do 29°C.

U trenutku su izgubili sve: Porodici Komatina grom je spalio kuću i odneo sve što su ikada imali

Beograđane u četvrtak pre podne očekuje sunčano, a posle podne promenljivo oblačno, sparno i nestabilno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

U petak Srbiju očekuje sunčano i toplo vreme, dok se na severu i zapadu i dalje očekuje promenljivo oblačno sa loklanim pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama.

Subota će biti promenljivo oblačna i uglavnom suva, tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u petak i subotu od 25 do 29°C.

U nedelju i ponedeljak biće sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće uglavnom oko 30°C. Na istoku u nedelju oblačno sa pljuskovima.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA