≫ 

Današnja vremenska prognoza (24. maj 2018. godine): Toplo do podneva, a onda slede lokalni pljuskovi i grmljavina (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 2

U Beogradu u četvrtak pre podne sunčano, posle podne promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

Strašno nevreme u Prijepolju: Od udara groma zapalila se drvena kuća

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Pre podne u severnim i centralnim predelima Srbije biće sunčano. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 23 do 29°C.

U Srbiji u petak sunčano i toplo, dok se na severu i zapadu i dalje očekuje promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama. U subotu promenljivo oblačno i uglavnom suvo, tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u petak i subotu od 25 do 29°C. U nedelju i ponedeljak biće sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće uglavnom oko 30°C. Na istoku u nedelju oblačno sa pljuskovima.

U Beogradu u petak i subotu toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura do 28°C. U nedelju i ponedeljak biće sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura biće do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i i Sarom.

Pogledajte jutarnju vremensku prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA