≫ 

Deda Đura nestao u Surčinu: Ušao je u autobus i od tada mu se gubi svaki trag (FOTO)

Komšija ga je video kako ide ka glavnoj ulici kojom prolaze autobusi

  • 4

Đurađ Jović Đura (85) nestao je jutros oko 8.00 u Surčinu, a porodica moli, ukoliko ga neko vidi, da im javi. Jović ima Alchajmerovu bolest i poslednje što znaju jeste da je ušao u autobus u Vojvođanskoj ulici.

Ušao je u Savu i u trenutku nestao u talasima: U toku je potraga za muškarcem iz okoline Sremske Mitrovice

- Komšija ga je video kako ide ka glavnoj ulici kojom prolaze autobusi. Dok ga je stigao iza ugla, Đura nije bio na vidiku, a sa stanica su pošla dva autobusa: jedan u jednom, drugi u drugom smeru. Tako da ne znamo ni da li je otišao ka gradu ili ka selima - objašnjava Jovićev unuk.

Nestao Đurađ Jović Đura Foto: Privatna arhiva

Jović je u trenutku nestanka na sebi imao crne pantalone, belu košulju, svetlozeleni sako i sivi kačket. Nosi naočare za vid, a u džepu sakoa ima ispisane kontakte članova porodice, za slučaj da se izgubi. Do sada nije odlazio od kuće.

Njegov nestanak prijavljen je policiji, a podaci se nalaze i na sajtu Nestali Srbije. Tu je zabeleženo i da je nestali starac visok 1.85, težak 75 kila, ima sedu kosu i braon oči.

Jović je u trenutku nestanka na sebi imao crne pantalone, belu košulju, svetlozeleni sako i sivi kačket Foto: Privatna arhiva

Deda Đura živi nedaleko od mesta na kome je poslednji put viđen, i to sa suprugom i sa ćerkom Snežanom, na čiji broj telefona 064/293-85-95 se mogu javiti sugrađani ukoliko ga vide.

Vojvođanskom ulicom prolazi šest autobuskih linija koje vode ka Železničkoj stanici, Zemunu, Novom Beogradu, Dobanovcima, Jakovu, Progaru, Petrovčiću.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    26. maj 2018 | 21:29

    Ja bi dozvolila da se starim i bolesnim ljudima ugradi cip ili neki lokator da moze porodica da nadje svoje stare. Imali smo slican slučaj u porodici na minus deset i znam kakav je osecaj i briga.

  • Kosta

    26. maj 2018 | 21:02

    Što ga puštaju samog ako znaju da je bolestan .

  • jeZarkovo Tanja

    26. maj 2018 | 22:02

    Nadam she da he dekica dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA