Kristina (18) je ostavila potresnu poruku roditeljima i nestala: Samo se jednom javila na mobilni. Kažu da je izašla iz zemlje (FOTO)

Saša Videnović kaže da je istog dana prijavio ćerkin nestanak kod inspektora u jagodinskoj policiji, koji je uspeo nakratko da popriča sa Kristinom preko telefona

  • 12

Kristina Videnović (18) iz Jagodine nestala je pod čudnim okolnostima iz svoje porodične kuće 16. maja, dva sata posle ponoći, i od tada joj se gubi svaki trag. Njeni očajni roditelji, Saša i Nataša, mole sve ljude koji eventualno imaju neku informaciju o Kristini da im pomognu u potrazi za ćerkom.

Saša Videnović kaže da je istog dana prijavio ćerkin nestanak kod inspektora u jagodinskoj policiji, koji je uspeo nakratko da popriča sa Kristinom preko telefona.

Pronađena tinejdžerka iz Pančeva koja je nestala u pola noći: Istrčala je iz kuće bez ključeva i telefona

- Odlazim i možda se nikada neću vratiti, podelite moje stvari i kozmetiku - napisalaje Kristina u "oproštajnoj" poruci roditeljima. Od tada njoj se gubi svaki trag.

Mole se sve osobe koje znaju nešto o Kristini da o tome obaveste policiju ili roditelje na sledeće brojeve: 035/272-636, 061/ 652-7728 i 061/ 283-2114.

Saša Videnović kaže da je istog dana prijavio ćerkin nestanak kod inspektora u jagodinskoj policiji, koji je uspeo nakratko da popriča sa Kristinom preko telefona.

- Kristina mu je rekla da se vraća brzo, za nekoliko dana. Međutim, 18. maja utvrđeno je da je ona autobusom prešla granicu Batrovci, nakon čega je postala nedostupna na telefon. Istragom smo saznali i da je neko finansirao da Kristina 4. maja uradi pasoš bez našeg znanja - kaže Saša.

Očajni otac dodaje da policija nije mogla da utvrdi kojim autobuskim prevoznikom je Kristina prešla granicu, kao ni odakle je krenula i do kojeg odredišta je stigla.

Utvrđeno je samo da je u tom autobusu bila jedini putnik iz Jagodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    27. maj 2018 | 10:21

    Pa ne kosta pasos 100e, mogla je malo da prostedi i da ga uradi sama. Punoletna je i svakako moze. A ocito je iz nekog razloga htela od roditelja da ode. Mozda sa deckom nekim otisla za koga oni nisu znali ili nije smela da im kaze... samo da bude ziva i zdrava, da je niko ne drzi protiv njene volje, a sve drugo nema veze

  • Lucifer 1.

    27. maj 2018 | 10:41

    Roditelji najbolje znaju zbog čega se odlučila da ih napusti,dali je to svesno ili nesvesno uradila je drugo pitanje i devojka zna,uostalom punoletna je i ona odlučuje kako će i šta će,bitno da je živa i zdrava i želim joj svako dobro.

  • DDF

    27. maj 2018 | 10:32

    Zbog velike nemastine,ovakvih situacija ce biti sve vise i vise,bezanja u"bolje sutra".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA