Vremenska prognoza do kraja dana (27. maj 2018. godine): Sunčano i toplo, uz slab vetar (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska, Španija i Egipat.

U Beogradu do kraja dana sunčano. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 16° C, maksimalna dnevna 29° C.

U Srbiji u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće malo svežije, maksimalna temperatura od 25 do 27°C.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

Narednih dana u Srbiji sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima na jugu, jugozapadu i zapadu Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak i petak uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom biće i u ostalim predelima Srbije, naročito na severozapadu i zapadu. Maksimalna temperatura u narednom periodu kretaće se uglavnom od 27 do 33°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti za nekoliko stepeni svežije. U košavskom području u utorak i sredu duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i sa olujnim udarima.

U Beogradu narednih dana sunčano i veoma toplo. U utorak i sredu duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom oko 30°C.

U ponedeljak iznad većeg Evrope biće suvo i uglavnom sunčano, tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na Pirenejskom poluostrvu biće oblačno i relativno sveže sa kišom i pljuskovima, a u ovim predelima biće i najhladnije sa temperaturom od 15 do 20°C. Najtoplije biće na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 33°C.

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. maj 2018 | 18:15

    Ehh Kristina kristina dovodiš me do ludila...Kad tebe vidim dan mi je dobar da bolji ne može biti...😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA