Sutrašnja vremenska prognoza (03. jun 2018. godine): Sunčano i veoma toplo, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u nedelju sunčano i veoma toplo. Sredinom dana i posle podne ponegde se očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u južnim i zapadnim predelima Srbije gde će biti uslova i za grmljavinske oluje. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar, a na istoku Srbije i jak. Minimalna temperatura od 14 do 21°C, maksimalna dnevna od 27 do 32°C. 

U Beogradu u nedelju pretežno sunčano i veoma toplo. Povremeno se očekuju i oblačni intervali. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 30°C. 

U ponedeljak sunčano i veoma toplo. Sredinom dana i posle podne na jugu i jugozapadu Srbije očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 25°C na jugu do 31°C na severu Srbije. U utorak, sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Sutra temperature u Srbiji i do 32 stepena Foto: A. Nalbantjan

Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Očekuju se i duži sunčani intervali. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 28 do 34°C. 

U ponedeljak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 30°C. U utorak, sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Očekuju se i duži sunčani intervali. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 31 do 33°C. 

U nedelju iznad većeg dela Evrope biće veoma toplo, ali nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Najsvežije će biti u portugaliji sa temperaturom od 15 do 20°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 33°C.

Na Balkanskom poluostrvu u subotu promenljivo oblačno i veoma toplo sa dužim sunčanim intervalima. Ponegde se očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u zapadnim i jugozapadnim predelima poluostrva, a biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 26 do 33°C.

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA