≫ 

Šta se krije iza udaje najpoznatijeg srpskog gej aktiviste? Predrag Azdejković stao na ludi kamen (VIDEO)

Čim je fotografije "s venčanja" podelio na Tviteru, Predragu i njegovom izabraniku su mnogi čestitali

  • 4

Gej aktivista Predrag Azdejković stao je na ludi kamen. On se venčao sa svojim drugom po aktivizmu Stefanom Radojkovićem, a venčala ih je njihova drugarica, Helena Vuković, ali u spotu za pesmu "Matičarka". Ne u stvarnosti, jer za to još ne postoje zakonski uslovi u Srbiji.

Stiže srpski gej film "Operacija vazelin": Azdejković potvrdio, za snimanje odobreno 4 miliona dinara

Čim je fotografije "s venčanja" podelio na Tviteru, Predragu i njegovom izabraniku su mnogi čestitali, ali kako je trenutno u Nemačkoj, nismo uspeli da dobijemo komentar od njega.

Naime, uz fotografiju na kojoj se vidi on sa još jednim mladićem, pred improvizovanim oltarom stoji komentar: "Ono kad se venčaš, a nijedan medij to ne objavi... a o princu Hariju možete da pišete!!!", što je dodatno "uzburkalo" pratioce da komentarišu.

Zato je "matičarka" Helena Vuković za "Telegraf" objasnila da je venčanje upriličeno za potrebe novog spota "Matičarka, normalno!" pred predstojeći Prajd Srbije koji se održava 23. juna u 11 sati.

- U spotu sam bila matičarka i odbijam da venčam gej i hetero parove zbog neverodostojnih dokumenata i zakonskih prepreka. Mi u stvari matičnim knjigama napadamo zakon kako bi se legalizovali gej brakovi i rešio problem izdavanja dokumenata transrodnim osobama samo uz potpis doktora - otkriva Vuković, koja je i sama promenila pol.

Pogledajte novi spot:

VIDEO: Prva transroda voditeljka vesti

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    8. jun 2018 | 16:49

    Ne interesuje me vencanje ljudi koje ne poznajem pa tako ni ovog lika.. A na stranu sto mi je kao osoba odbojan pogotovo nakon onog teksta kada mu je preminuo otac. Mislim da je lik ljigav i da samo trazi paznju i nista vise... Otisao je iz Srbije a prisutan je u medijima kao da je jos tu. Dosadan si decko...

  • Ђура

    8. jun 2018 | 17:45

    Остављам коментар иако нисам прочитао текст.Игнорисати,игнорисати и само игнорисати.

  • Partizan pa Bog

    8. jun 2018 | 16:37

    Sta se krije ? Pa Bogohuljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA