SBB nudi sve servise i van SBB mreže: Total TV televizija, internet i SBB telefonija za 999 dinara

Za sve nove korisnike Total TV-a, SBB je pripremio atraktivne Total Trio Ekstra i Premium pakete po ceni od 999 dinara u prvih šest meseci

  • 4

Total TV, pored vrhunskih TV kanala i interneta sada pruža i uslugu fiksne telefonije.

Za sve nove korisnike Total TV-a, SBB je pripremio atraktivne Total Trio Ekstra i Premium pakete po ceni od 999 dinara u prvih šest meseci. Novi korisnici će, osim do sada najvećeg broja kanala (više od 240) i interneta, dobiti besplatno novu telefonsku liniju i telefonski aparat.

Istovremeno, postojeći korisnici koji se odluče da pređu na neki od Trio paketa, u zavisnosti od postojećeg paketa, uživaće u dodatnim atraktivnim kanalima kao što su Cinestar TV Premiere, 45 Pinkovih kanala ili Club X kanalima.

Uključeni i EON, UNIFI i UNIFI Travel

Bez dodatne naknade korisnicima Trio paketa na raspolaganju su i SBB napredni servisi EON, UNIFI, UNIFI Travel i UNIFON.

EON je platforma koja korisnicima omogućava da televiziju uvek nose sa sobom, a svoje omiljene TV kanale i video sadržaj gledaju na bilo kom mobilnom uređaju, telefonu, tabletu ili lap-top-u. EON ima i napredne funkcionalnosti kao što su: gledanje TV programa 7 dana unazad, programski TV vodič, pretraga omiljenih kanala ili naslova, podsetnik da se odabrani program približava i dr.

UNIFI je mreža sa 650 hiljada besplatnih Wi-Fi lokacija u regionu, a UNIFI Travel sa preko 68 miliona lokacija širom sveta. Na ovaj način korisnici Total TV-a značajno mogu da uštede na internet saobraćaju u zemlji ili na roamingu u inostranstvu.

Uz UNIFON aplikaciju fiksni telefon može da se koristi i na mobilnom telefonu i tako uštedi na telefonskom saobraćaju.

Sva pitanja u vezi sa Total TV-om rešavaju se na jednom mestu, pozivanjem Total TV Kontakt centra na broj 19955, na web stranici totaltv.tv/sr, putem maila info@totaltv.tv ili posetom najbližoj SBB poslovnici. Tokom trajanja ugovorne obaveze, usluge servisiranja su besplatne.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna Milenkovic

    19. jun 2018 | 17:03

    Interesuje me da li postoji mogućnost da total koristimo u selu kod Lajkovca .Pozzzz

  • Nenad

    6. jul 2018 | 17:06

    Da li je moguce ovaj net uvesti u selu Donje Konjuvce kod Bojnika?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA